MEDIA

MAD VMA: Ο Τάσος Ξιαρχό είδε πιστόλι την ώρα του καβγά και φυγάδευσε την Τάμτα

MAD VMA: Ο Τάσος Ξιαρχό είδε πιστόλι την ώρα του καβγά και φυγάδευσε την Τάμτα
Ο Τάσος Ξιαρχό είδε όπλο στον καβγά Snik - Light και κατέβασε την Τάμτα αμέσως από την σκηνή

Ο Τάσος Ξιαρχό για τον άγριο ξυλοδαρμό ανάμεσα σε Snik-Light: Κατέβασε την Τάμτα από την σκηνή μόλις είδε κάποιον να βγάζει όπλο

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον άγριο ξυλοδαρμό ανάμεσα σε Snik - Light τη βραδιά των μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards.

Ο χορογράφος ήταν μπροστά στο σκηνικό ξυλοδαρμού των δύο τράπερ. Ο ίδιος μάλιστα κατέβασε από τη σκηνή την Τάμτα, η οποία τραγουδούσε εκείνη την ώρα στην σκηνή των MAD, μόλις είδε κάποιον να προσπαθεί να βγάλει όπλο.

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.