MEDIA

Εκστρατεία ομογενών: «Φέτος το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα»

Εκστρατεία ομογενών: «Φέτος το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα»

Απάντηση στα αρνητικά δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, με πρωταρχικό το CNN και το άρθρο του «Μήπως να ακυρώσω τις διακοπές μου στην Ελλάδα», δίνει η εκστρατεία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις ΗΠΑ από την εβδομαδιαία ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Greek News».

Η εκστρατεία έχει σύνθημα «Φέτος το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα: Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την πατρίδα...» και η έναρξή της γίνεται με το φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί σήμερα.

Ο εκδότης και διευθυντής της «Greek News» Αποστόλης Ζουπανιώτης, δήλωσε στο ΑΜΠΕ: «Μέσα σε μία περίοδο έντονης πολιτικής ρευστότητας για τη γενέτειρα, με την εικόνα της στις ΗΠΑ και σ' όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να βρίσκεται στο ναδίρ, αναλαμβάνουμε την 3η κατά σειρά εκστρατεία, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για την Ελλάδα. Και θα τη στηρίξουμε, αυτή τη δύσκολη ώρα, ως χρέος προς τους συμπατριώτες μας που αναζητούν εναγωνίως, τρία χρόνια τώρα, κάποια αμυδρή ακτίνα φωτός. Κάποιους πολιτικούς, οι οποίοι θα κρατήσουν αναμμένο το φανάρι και θα τους οδηγήσουν σώους έξω από το τούνελ».

Η εκστρατεία λήγει στις 23 Ιουλίου και μέχρι τότε «θα προσκαλέσουμε παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας και φιλέλληνες να ενώσουν τις φωνές τους με τη δική μας, για να συνεχίσουν να στηρίζουν την Ελλάδα που το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι η ομορφιά της!», προσέθεσε ο κ. Ζουπανιώτης.

Διαβάστε επίσης:

CNN: «Να ακυρώσω τις διακοπές μου» στην Ελλάδα;