GOSSIP

Ζαχαρέα: Η πρώτη ανάρτησή της μετά από τον θάνατο του πατέρα της!

Ζαχαρέα: Η πρώτη ανάρτησή της μετά από τον θάνατο του πατέρα της!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Μάρα Ζαχαρέα, μιας και έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, σε ηλικία 88 ετών, με την δημοσιογράφο να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει. 

Η είδηση ότι ο Αιμίλιος Ζαχαρέας έφυγε από τη ζωή, γνωστοποιήθηκε χθες από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη.

Ο θάνατός του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στην οικογένειά του, τα μέλη της οποίας δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν πώς δεν θα ξαναδούν το αγαπημένο τους πρόσωπο, ανάμεσά τους φυσικά και η κόρη του, Μάρα Ζαχαρέα. Η δημοσιογράφος του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και αυτός μάλιστα είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από την παιδική της ηλικία και την συνόδευσε με μια φράση του λογοτέχνη Κώστα Κουλουφάκου: «Δεν θα βαρυγκωμήσουμε που θα μας κρίνεις και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις το όνομά μας. Ήρθαμε, κάναμε το καθήκον μας και φύγαμε». (Αιμίλιος Ζαχαρέας 1935 – 2023)»

Διαβάστε περισσότερα εδώ