MEDIA

Survivor All Star: Χαμός στο αγώνισμα - Ξέσπασε ο Μπόγδανος - Ούρλιαζαν Μπάρτζης και Μαρτίκας

Survivor All Star: Χαμός στο αγώνισμα - Ξέσπασε ο Μπόγδανος - Ούρλιαζαν Μπάρτζης και Μαρτίκας
Ο Ηλίας Μπόγδανος.
Glomex

Survivor All Star: Μπόλικη ένταση επικράτησε στα ματσαρίσματα του Survivor All Star - Ο Ηλία Γκότσης εξερράγη επειδή οι συμπαίκτες του έδιναν παράλληλα οδηγίες στην Μαριαλένα - Άναρθρες κραυγές Μπάρτζη και Μαρτίκα.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης με ένα σκληρό αγώνισμα που έχει ως έπαθλο την επικοινωνία. Το αποψινό αγώνισμα απαιτεί καλή συνεργασία των μελών της κάθε ομάδας ενώ πρόκειται για έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία του Survivor με τους παίκτες να ζουν έντονες στιγμές.

Κατά τη διάρκεια που ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν στο στίβο μάχης ο πρώτος εξερράγη επειδή οι συμπαίκτες του έδιναν παράλληλα οδηγίες στην συμπαίκτρια του.

«Δεν το πιστεύω αυτό που κάνατε», ακούγεται να λέει ο παίκτης των Μπλε ενώ αποχώρησε από τον στίβο μάχης.

Ένταση επικράτησε στο ματσάρισμα της Μπλε με της Κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια που αγωνιζόταν ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Ηλία Γκότση εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Νίκος Μπάρτζης έβγαλε άναρθρες κραυγές κατά τη διάρκεια του ματσαρίσματος ενώ μόλις τελείωσε ο αγώνας ο Σπύρος Μαρτίκας του έβαλε τις φωνές.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η απάντηση του Παπαδόπουλου στον Μαρτίκα - «Δεν πουλιέμαι για κανέναν»

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: Αν κερδίζαμε τα έπαθλα, θα έτρωγα και θα γινόμουν καλύτερα»

Survivor All Star: Αποχώρησε με λυγμούς ο Χανταμπάκης - «Έχω σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου»