MEDIA

Survivor All Star: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης - Έτσι θα μοιραστούν οι νέοι παίκτες

Survivor All Star: Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης - Έτσι θα μοιραστούν οι νέοι παίκτες
Glomex

Survivor All Star: Μετά την αποβολή των Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, αναμένονται ανακατατάξεις σε Διάσημους αλλά και Μαχητές, με τους νέους παίκτες να έρχονται ώστε να «ταράξουν τα νερά» και να επηρεάσουν τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμα ένας παίκτης αναμένεται να μετρήσουν στο Survivor All Star οι Διάσημοι ή οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δυο υποομάδες και ο καθένας προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του, να κάνει τις συμμαχίες του και να μην ψηφιστεί.

Η Μελίνα επιστρέφει στην παραλία και δεν βρίσκει κανέναν στην καλύβα καθώς οι δυο παρέες έχουν επιλέξει διαφορετικά σημεία να κάθονται και κανείς δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μιλήσει με τους άλλους.

Ένας ακόμα αγώνας επάθλου φέρνει τις δύο ομάδες στο στίβο μάχης και οι Μπλε κατεβαίνουν πιο διασπασμένοι από ποτέ. Θα καταφέρουν την ώρα του αγωνίσματος να τα αφήσουν όλα πίσω ώστε να κατακτήσουν την νίκη και να απολαύσουν ένα έπαθλο;

Στο Συμβούλιο του νησιού, όπου και οι παίκτες θα συναντήσουν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, ένα μέλος θα αποχαιρετήσει την ομάδα του. Ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ή ο Σπύρος Μαρτίκας θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με διαρροές ο παίκτης που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα είναι ο Κρις Σταμούλης από την ομάδα των Μαχητών.

Έτσι θα γίνει η «μοιρασιά» για τους έξι νέους παίκτες

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ήδη οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Παρτσώλης από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε πώς θα χωριστούν οι παίκτες στις δύο ομάδες. Στην κόκκινη ομάδα των Διασήμων θα μπουν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά.

Στην μπλε ομάδα των Μαχητών θα ενσωματωθούν οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Η κίνηση της παραγωγής αυτή τη φορά μοιάζει λογική ως προς την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης των Μπλε, αλλά και κάλυψης των κενών που άφησαν στους Διάσημους οι αποβολές της Χατζηανδρέου και της Δαλάκα.

Βέβαια, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η Ελευθερία Ελευθερίου θα έμπαινε για λόγους ριάλιτι ως σχετιζόμενη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, στην ομάδα των Διασήμων. Οπως επίσης, θα έχει ενδιαφέρον ως προς το ριάλιτι, η αντίδραση της Μαριαλένας, όταν δει και πάλι την πρώην σύντροφο του Σάκη Κατσούλη, Χριστίνα Κεφαλά, να μπαίνει στο Survivor και να είναι στην ίδια καλύβα με τον αγαπημένο της.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η Μελίνα επιστρέφει σκαι είναι μόνη - Οι Μπλε έχουν χωριστεί σε υποομάδες

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

Survivor - Σκληραίνει το ριάλιτι: Βάζουν τις πρώην τους στην ίδια ομάδα –Σε δύσκολη θέση η Μαριαλένα