MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Μέχρι πότε θα βλέπουμε νέους παίκτες να μπαίνουν

Survivor All Star Spoiler: Μέχρι πότε θα βλέπουμε νέους παίκτες να μπαίνουν

Το επόμενο διάστημα αναμένουμε νέες αφίξεις στο Survivor All Star, όμως σύντομα οι ομάδες θα ολοκληρωθούν

Οι εκπλήξεις στο «Survivor All Star» δεν έχουν τέλος. Τις επόμενες ημέρες, θα δούμε νέους παίκτες να καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα θα φέρουν αναστάτωση στους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε o Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», στην κόκκινη ομάδα των Διάσημων θα μπουν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά. Στην μπλε ομάδα των Μαχητών μπαίνουν οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Ο Γιώργος Λιανός, όμως, μίλησε για όλα αυτά στο «Survivor» και αποκάλυψε πότε «κλείνουν» οριστικά οι ομάδες. Ο παρουσιαστής, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει, αποκάλυψε ότι ήταν μια άβολη στιγμή η είσοδος της Ελευθερίας και ότι πιθανόν θα είναι και στην ίδια ομάδα. Δεν περιορίστηκε σε αυτά αλλά έλυσε την απορία πολλών σχετικά με το πότε σταματάνε οι προσθήκες νέων παικτών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι ομάδες θα κλείσουν τέλη του Φεβρουαρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να μπουν αρκετοί παίκτες για να μπορέσει να διεξαχθεί ο τελικός το καλοκαίρι όπως επιθυμούν το κανάλι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στους Διάσημους

Η εκρηκτική Κύπρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει ο τελευταίος στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με το που έφτασε με το σκάφος στην παραλία των Κόκκινων η γνωστή τραγουδίστρια, ο Μάριος έτρεξε, την πήρε αγκαλιά και πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο αλλά εκείνη δεν τον άφησε!

Άνθρωποι που την γνωρίζουν έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι η Ελευθερία μπαίνει με «άγριες διαθέσεις» στο παιχνίδι. Στόχος της είναι να αποδείξει ότι όντως είχε σχέση με τον Μάριο, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αμφισβήτησαν. Ο Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από το «Πρωινό Μας», τόνισε ότι έχει αφήσει μέχρι και αποδεικτικά στους φίλους της ώστε να μπορούν -όσο είναι εκείνη στον Άγιο Δομίνικο- να μιλούν με στοιχεία!

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Τους «ξεσκέπασε» ο Κρις Σταμούλης - «Αυτοί οι δύο κινούν τα νήματα στους Μπλε»

Survivor All Star - Λιανός για Μάριο και Ελευθερίου: «Η φάση μυρίζει μπαρούτι»

Survivor All Star - Βρισηίδα Ανδριώτου: Ντύθηκε σέξι Τζόκερ και... έριξε τα social