MEDIA

Survivor All Star: Και τώρα ένωση - Ο Κωνσταντινίδης έφυγε… ο Ρόκκος έρχεται

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τους Survivors μετά το ελληνοτουρκικό γλέντι.

«Ο Σάκης φταίει»

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην καλύβα των Διάσημων μετά την ήττα τους στον Ελληνοτουρκικό αγώνα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ο Μαρτίκας έφερε τόσες νίκες και ιδιαίτερα απέναντι στον Σάκη Κατσούλη.

Η Μαριαλένα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας ότι ο Σάκης έπρεπε να ρίξει βολές στο flag race του μικτού αγώνα.

«Εγώ τα έβαλα πάρα πολύ με τον Σάκη σήμερα…Ο Σάκης φταίει που δεν μπήκε.. Ο Σάκης αν ήθελε θα μπορούσε να πει “βγαίνω παιδιά δεν ακούω κανέναν”» επέμενε η Μαριαλένα.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο εκνευρισμένη την παίκτρια με τον σύντροφό της.

«Διδάσκω Survivor»

Οι Μαχητές ευχαρίστησαν τον Σπύρο για το έπαθλο που τους χάρισε. Κανένας από τους Μπλε δεν περίμενε από τον φαρμακοποιό να κάνει τις 5 σερί νίκες και μάλιστα με αντίπαλο τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Μαρτίκας γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και έγινε ο Messi των Μαχητών!

Στη συνέχεια ο παίκτης αποφάσισε να βγάλει τον καθιερωμένο λόγο και στη συνέχεια θεώρησε ότι σταμάτησε η καταγραφή και εκφράστηκε κάπως διαφορετικά.

«Αγχώθηκαν. Ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας και ο Σάκης αγχώθηκαν. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία έβλεπα τον παλμό τους. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, η πιο εύκολη ψήφος για δεύτερη χρονιά, ακούει στο όνομά μου, ρεκόρ υποψηφιοτήτων, ρεκόρ ψήφων, η πιο εύκολη επιλογή.

Αυτή η εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια τους στέλνει όλους να γευτούν τη χαρά. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγνώμη αν κάποιους άγχωσα, συγνώμη αν κάποιοι έτρεμαν πάνω στα πόδια τους. Μπορεί και να τους ξανασυμβεί, γιατί η υποτίμηση γυρνάει αντίστροφα» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είναι για παραίτηση αυτός ο εξευτελισμός τώρα, μου προσφέρετε υποτίμηση σας προσφέρω δώρα. Συγνώμη που σας προκάλεσα να τρέμετε στα πόδια της. Η απόλυτη υποτίμηση, και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου, εύχομαι να μην τελειώσει. Διδάσκω Survivor», είπε στη συνέχεια.

«Καρφιά» Σταυρούλας κατά Σάκη

Για φόβο του Σάκη Κατσούλη να αντιμετωπίσει τον Σπύρο Μαρτίκα στον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας έκανε λόγο η Σταυρούλα θέλοντας να... μειώσει την αγωνιστική ικανότητα του παίκτη των Κόκκινων που θεωρείται ο καλύτερος του φετινού Survivor.

Βασάλος: «Big respect στον Μαρτίκα, κέρασε Έλληνες και Τούρκους»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στο παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας, ο παίκτης των Κόκκινων παραδέχτηκε την αγωνιστική ικανότητα του Σπύρου Μαρίκα λέγοντας: «Big respect στον Μαρτίκα, κέρασε Έλληνες και Τούρκους».

Αγώνισμα με νεύρα ανάμεσα σε Τάκη και Ηλία

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Η δίψα για νίκη ήταν μεγάλη και έφερε εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων με πρωταγωνιστές τον Τάκη Καραγκούνια, τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Μπόγδανο.

Στον αγώνα, επικράτησε η Κόκκινη ομάδα με σκορ 10-8.

Νέες δημοπρασίες

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο φαγητού μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες των δυο ομάδων, οι οποίοι διασκέδασαν στο παιχνίδι των δημοπρασιών με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Πάρτι με Ρόκκο

Η αντίστροφη μέτρηση για το πάρτι της ένωσης του «Survivor All Star» έχει ξεκινήσει και οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης αδημονούν. Μπλε και Κόκκινοι θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους, θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους και θα φάνε.

Την ψυχαγωγία τους θα αναλάβει ο Στέλιος Ρόκκος, που έφυγε ήδη για να δώσει το «παρών» στο πάρτι.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως μετά το πάρτι, όλοι οι παίκτες θα μοιράζονται μια καλύβα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού για έναν από τους πέντε υποψήφιους, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το Survivor All Star τελείωσε...

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Από το μεσημέρι το σκέφτομαι και νιώθω μια ανακούφιση από την μία. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ εδώ μέσα και με κάποιους ανθρώπους, συμπεριφορές και κωλοτούμπες εν ολίγοις και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου στους φίλους μου και την ζωή μου, που είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που ζω εδώ μέσα. Ήμουν ο εαυτός μου, όπως και πριν από 4 χρόνια. Δεν άλλαξα τίποτα για να μην βγαίνω υποψήφιος, ούτε για συμφέροντα, λυκοφιλίες και να πλαγιάσω παίκτες καλύτερους ή πιο δημοφιλείς» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης κατά την αποχώρησή του.