MEDIA

Survivor All Star: Σόου Μαρτίκα στον Ελληνοτουρκικό αγώνα – Χαμός στο παιχνίδι με τον Καραγκούνια

Survivor All Star

Survivor All Star: Έναν συγκλονιστικό αγώνα επάθλου παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης σχολίασαν την υποψηφιότητα του πρώτου στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης. Πλέον στην Μπλε ομάδα έχουν γίνει δύο κλίκες, με τη μια να περιλαμβάνει τον Ασημακόπουλο με τον Μπάρτζη και τη δεύτερη τον Ηλία Μπόγδανο με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι πρώτοι δύο μιλώντας στην παραλία συζητούσαν ότι τα κριτήρια δεν ήταν αγωνιστικά με τον Ασημακόπουλο να κάνει παράπονα για την στάση των περισσότερων παικτών.

Ο Νίκος Μπάρτζης με τη σειρά του θεωρεί ότι ο λόγος που ψηφίστηκε ο Ασημακόπουλος είναι επειδή κάνει παρέα μαζί του. «Όποιος κάνει παρέα μαζί μου ή μου μιλάει θα ψηφίζεται, όπως είδαμε με τις δύο ασυλίες. Έχει τελειώσει το αγωνιστικό. Σε μένα ήταν η ψυχολογία, στον Ασημακόπουλο δεν ήταν η αγωνιστικότητα. Καλωσήρθατε στο ατομικό! Ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ότι θέλει», είπε στις κάμερες ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Ασημακόπουλος μάλιστα μιλώντας και εκείνος με τη σειρά του ανέφερε: «Με ψήφισε επειδή κάνω παρέα με τον Νίκο. Το χάνεις τόσο πολύ ρε Ηλία. Πες ότι θέλω να πάω παρακάτω και έχω στρατηγική», δήλωσε θυμωμένος λέγοντας πώς ο Μπόγδανος όταν ήθελε να πηγαίνει με τον Σάκη για μαϊμουδάκια στο δάσος τον κάλυπτε με τον Κόρο στο περσινό Survivor και χαρακτηρίζοντάς τον «Απόλυτη κωλοτούμπα».

Στο στόχαστρο μπήκε και η παρέα που κάνει ξαφνικά ο Μπόγδανος με τον Σπύρο Μαρτίκα τον οποίο στην αρχή δεν ήθελε και έλεγε στον Μπάρτζη να μην κάνει παρέα μαζί του. Μάλιστα έχουν γίνει και αυτοκόλλητοι και σύμφωνα με τους παίκτες στήνουν στρατηγικές για να πάνε παρακάτω. «Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν τα βλέπει αυτά... την κωλοτούμπα και την μπιφτέκα».

Κόρο για Ασημακόπουλο - «Είναι όπου φυσάει ο άνεμος»

Η κόκκινη ομάδα συζητούσε στην καλύβα την υποψηφιότητα για έκτη φορά του Γιώργου Ασημακόπουλου αλλά και τον λόγο που ψηφίστηκε.

Ο Κόρο μιλώντας στην κάμερα ανέφερε ότι περίμενε να βγει από την κάλπη ο Ασημακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που ψηφίζεται αλλά συμπεριφοράς.

«Για κάποιο λόγο δεν ταιριάζει με κάποια άτομα. Αγωνιστικά είναι καλός παίκτης. Δεν είναι το αγωνιστικό που ψηφίζεται αλλά η συμπεριφορά του. Ο χαρακτήρας του είναι που τον έβγαλε υποψήφιο γιατί είναι δυνατός παίκτης το έχουμε δει», είπε χαρακτηριστικά ο Κόρο.

«Ο χαρακτήρας του τον έβγαλε υποψήφιο, όπου φυσάει ο άνεμος», είπε στο τέλος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Η θεωρία του Βασάλου για τη σχέση με Τουρκάλα

Το παιχνίδι με τους Έλληνες και τους Τούρκους που θα ακολουθούσε ξύπνησε αναμνήσεις στους παίκτες, οι οποίοι θυμήθηκαν τους αγώνες αλλά και τις σχέσεις που ανέπτυξαν με τους απέναντι.

«Το 17 λοιπόν έβλεπα δυο μάτια να με καρφώνουν. Στη συνέχεια του παιχνιδιού συνεχίσανε αυτά τα μάτια να με καρφώνουνε. Όπως έφτασε η ώρα να πάμε για φαγητό εκεί μου μίλησε. Θυμάστε όλοι αυτή τη Σαμπριέ, η οποία μου έκανε τα γλυκά μάτια. Της έδωσα εγώ ένα λουλούδι και έφαγα σφαλιάρα

Δεν το έχω ξαναδεί. Μου δίνεις το πράσινο φως κάνω το επόμενο βήμα και τρώω σφαλιάρα. Ή δεν της άρεσε του λουλούδι που της έδωσα ή το τζατζίκι που έδωσα λίγο πιο μετά. Όπως και να χει ωραία ανάμνηση, ωραίο να φλερτάρεις, ωραίο είναι να περνάς καλά και να γελάς αλλά έμεινε εκεί δεν προχώρησε παραπάνω.», ανέφερε με ένα παράπονο ο παίκτης.

Είναι δύσκολη η σχέση εξ αποστάσεως όπως και να χει. Δηλαδή πες ότι σ΄αρέσει μια Τουρκάλα. Τι θα κάνεις μετά; Θα τα φτιάξεις; Είμαστε εδώ ο ένας σε μια καλύβα ο άλλος σε άλλη καλύβα. Μετά βγες από το παιχνίδι, ο ένας Τουρκία ο άλλος Ελλάδα. Είναι ίσα ίσα για την τσαχπινιά εδώ μέσα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τις σχέσεις εξ΄απόστάσεως.

«Ποιος είναι ελεύθερος από την ομάδα μας; Ο Τάκης. Σαν δάσκαλος του Τάκη θα τον βοηθήσω να την προσεγγίσει», είπε στο τέλος αστειευόμενος.

Ο Τάκης βρήκε τον χαμένο του αδερφό

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε το μεγάλο παιχνίδι που περίμεναν όλοι με τον μεικτό αγώνα Διάσημων και Μαχητών από Έλληνες και Τούρκους Survivors!

Στον στίβο μάχης παρουσιάστηκαν οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες με τους Ατζούν και Γιώργο Λιανό να καλωσορίζουν τις ομάδες για ένα μοναδικό παιχνίδι που εδώ και καιρό περιμένουν Διάσημοι και Μαχητές.

Κατά τη διάρκεια της γνωριμίας όταν ο Ατζούν είπε ότι Έλληνες και Τούρκοι μοιάζουν πάρα πολύ και δεν θα καταλάβαινε ποιος είναι από ποια χώρα ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε μια απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον παίκτη της Τουρκικής ομάδας. «Μοιάζουν σαν χαμένα αδέρφια», είπε ο Λιανός.

Τότε ο Ατζούν ρώτησε τις ηλικίες τους με τον Τάκη να λέει ότι θα γίνει 50 και τον Τούρκο να λέει ότι είναι 49... επομένως έχουν την ίδια ηλικία! Παίκτες και παρουσιαστές λύθηκαν στα γέλια.

Μπλε και Κόκκινοι από Ελλάδα και Τουρκία έβαλαν όλη τους την ενέργεια για να κερδίσουν ένα έπαθλο, που θα προσέφερε στη νικήτρια ομάδα αξέχαστες στιγμές και θα φέρει τις ομάδες των δυο χωρών πιο κοντά.

Ο αγώνας είχε έναν και μόνο πρωταγωνιστή. Τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος αρχικά κράτησε την Μπλε ομάδα ζωντανή και έστειλε το παιχνίδι στο τρίτο σετ, επικρατώντας του Σάκη Κάτσουλη.

Στο συγκλονιστικό flag race, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που έφερε τη νίκη και το έπαθλο στην ομάδα των Μπλε.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την τελική νίκη ξέσπασαν σήκωσαν στα χέρια τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Στην άλλη ομάδα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να χωνέψει πώς χάθηκε το έπαθλο και ξεκίνησε την... γκρίνια στον Σάκη Κατσούλη.

Στην αποφώνηση του παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες αποθέωσαν τον Μαρτίκα ο οποίος δεν πίστευε πως έκανε 5 στις 5 νίκες

Στο τέλος του επεισοδίου, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες της Μπλε ομάδας, απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο και στη συνέχεια χόρεψαν συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Η νέα ένταση με Καραγκούνια και αποχώρηση το βράδυ της Πέμπτης

Στο trailer του αποψινού Survivor All Star οι τηλεθεατές θα δουν και πάλι τον Τάκη Καραγκούνια να κάνει έξαλλους τους συμπαίκτες του.

Θα είναι τέτοια η ένταση που ακόμα και ο Ηλίας Μπόγδανος θα βγει εκτός εαυτού εξαιτίας της συμπεριφοράς του 49χρονου παίκτη.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα μάθουν τον παίκτη που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, και δεν θα προλάβει το πάρτι της Ένωσης.