MEDIA

Survivor All Star: «Κόβονται» επεισόδια την επόμενη εβδομάδα – Ποιος είναι ο λόγος

Survivor All Star: «Κόβονται» επεισόδια την επόμενη εβδομάδα – Ποιος είναι ο λόγος

Το Survivor All Star θα βγει στον αέρα με τρία επεισόδια και όχι με πέντε

Αλλαγές θα έχουμε στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ την ερχόμενη εβδομάδα και οι βασικότερες αφορούν στην prime time ζώνη και το «Survivor All Star». Συγκεκριμένα, τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον αέρα την Κυριακή 7 Μαϊου, τη Δευτέρα και την Τρίτη και να μπει στον «πάγο» Τετάρτη και Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει ότι το φανατικό κοινό θα απολαύσει τρία επεισόδια και όχι πέντε, όπως συμβαίνει συνήθως. Ο λόγος είναι το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, αλλά και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision όπου διαγωνίζεται η χώρα μας με τον Βίκτωρα Βερνίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ίσως να μην δούμε αποχώρηση καθώς -μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη- ο αριθμός των παικτών έχει μειωθεί αρκετά αναλογικά με το διάστημα που απομένει για τον τελικό.

Να σημειωθεί ότι στόχος, τόσο του Ατζούν Ιλιτζαλί όσο και των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, είναι το «Survivor All Star» να κρατήσει παρέα μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος Χανταμπάκης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο «Πρωινό Μας». «Δεν ένιωσα ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί ότι θα με στείλει ο κόσμος σπίτι μου. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο», δήλωσε αρχικά για την αποχώρησή του και την υποψηφιότητά του.

Για την επίθεση που δέχτηκε από Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν μου είχαν δείξει τα παιδιά κάποια δυσαρέσκεια. Προφανώς αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω εγώ κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου».

Όσον αφορά για τις στενές φιλικές σχέσεις με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ο Χανταμπάκης εξήγησε: «Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με την Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη της και τα καλά της, την έκαναν να την συμπαθήσω».