MEDIA

Στέλιος Χανταμπάκης: Μιλάει για πρώτη φορά μετά την οικειοθελή αποχώρησή του και ξεκαθαρίζει

Στέλιος Χανταμπάκης: Μιλάει για πρώτη φορά μετά την οικειοθελή αποχώρησή του και ξεκαθαρίζει
GLOMEX

Ο Στέλιος Χανταμπάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του.

«Σπάει« τη σιωπή του ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς την Τετάρτη από το Survivor All Star, με το Συμβούλιο να παγώνει στο άκουσμα της απόφασης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» εκμυστηρεύεται όλα όσα γινόντουσαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Δεν ένιωσα ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί ότι θα με στείλει ο κόσμος σπίτι μου. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο», δήλωσε αρχικά για την αποχώρησή του και την υποψηφιότητά του.

Για την επίθεση που δέχτηκε από Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε: «Είναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν μου είχαν δείξει τα παιδιά κάποια δυσαρέσκεια. Προφανώς αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω εγώ κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου».

Όσον αφορά για τις στενές φιλικές σχέσεις με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ο Χανταμπάκης εξήγησε: «Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με την Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη της και τα καλά της, την έκαναν να την συμπαθήσω».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αναφέρει ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης προκαλούσε ανακατωσούρες, κάτι που τελικά δεν είχε ακούσει ποτέ ο ίδιος όπως παραδέχθηκε: «Αυτά τα είπε ο Κωνσταντίνος; Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Είναι πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Για τη φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλα με τον Βασάλο, ο παίκτης ξεκαθάρισε: «Το θέμα με Σταυρούλα - Βασάλο είχε ξεκινήσει με εντάσεις, όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα. Έλεγα ο καθένας στα κιου του. Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται αστείο να συζητάμε τι μου εκμυστηρεύτηκε κάτι η Σταυρούλα. Ήταν συζήτηση σχεδόν ανοιχτή. Αυτό που λένε τώρα είναι μια ανοιχτή συζήτηση με το πως να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσtαντίνο. Κάποιος στο τέλος πρέπει να πληρώσει. Προφανώς επειδή δεν απαντάω»

«Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμη κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω είμαι διπλωμάτης, άμα μιλάω είμαι διπλωμάτης», πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ στο τέλος συμπλήρωσε «Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για εμένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι που τους έχει ενοχλήσει. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Μπροστά ήταν όλοι καλοί».