MEDIA

Survivor All Star: Χαμός πριν το αγώνισμα με Μαρτίκα και Μπάρτζη - «Έχει εμμονή...»

Survivor All Star: Χαμός πριν το αγώνισμα με Μαρτίκα και Μπάρτζη - «Έχει εμμονή...»
GLOMEX

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα πριν από το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη με τον Σπύρο Μαρτίκα, οι οποίοι ανταλλάσσουν πυρά μεταξύ τους λίγο πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

«Βγαίνοντας χθες από το συμβούλιο ο Σπύρος έπιασε ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Στρατηγικά μπορούν να βγάλουν εμένα υποψήφιο» είπε αρχικά ο Μπάρτζης.

Τότε εμφανώς θυμωμένος ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε:

«Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβωθεί κάτι, ότι ο Μπάρτζης έχει μια εμμονή να σπέρνει την διχόνοια. Χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση, εκθέτει όλους όσους συζήτησαν ίσως κάτι μικρό που παρερμηνεύει ο ίδιος και το σερβίρει μετά από πολύ καιρό. Όπως έκανε με τον Τάκη και τον Βασάλο, όπου έπιασε τον Τάκη και του είπε ότι ο Βασάλςο είχε πει αυτά για εσένα πριν από ένα μήνα. Παρερμήνευσε κι εκμεταλλεύτηκε την συζήτησή μου με την Ρία για να μας εκθέσει. Είχα πει στον Ασημακόπουλο πρόσεχέ τον, θα σε εκθέσει και το έκανε σήμερα. Του είπα πρόσεχε τον Μπάρτζη θα σε εκθέσει. Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, θα τον εκθέσει. Όλοι σε κάνουν παρέα Μπάρτζη μου, κανείς δεν θέλει να σε λιθοβολήσει. Μην μου παίρνεις αυτό το ύφος γιατί είσαι αγαπητός. Μόνος σου απομονώνεσαι και θυματοποιείσαι, δεν σε έχει αποκρούσει κανένας. Πάντα θα το παίζεις θύμα».

Ο Νίκος Μπάρτζης φυσικά απάντησε στον παίκτη λέγοντας του:

«Παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι ξέρουν ποιος είσαι και πως προσπαθείς να προχωρήσεις στο Survivor».