MEDIA

Εύα Αντωνοπούλου: «Απουσιάζει» από το τρέιλερ του ΣΚΑΪ για τις εκλογές

Εύα Αντωνοπούλου: «Απουσιάζει» από το τρέιλερ του ΣΚΑΪ για τις εκλογές

Μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου, η Εύα Αντωνοπούλου είναι το μόνο πρόσωπο που δεν βρίσκεται στο τρέιλερ

Βρίσκεται στο τιμόνι του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ επί σειρά ετών. Ωστόσο, στο τρέιλερ που έχει βγει ήδη στον αέρα και αφορά στο δημοσιογραφικό επιτελείο που θα καλύψει τις εθνικές εκλογές την 21η Μαϊου, δεν βλέπουμε πουθενά την Εύα Αντωνοπούλου.

Το εν λόγω στοιχείο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού έρχεται λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από τον σταθμό του Φαλήρου και θα μετακομίσει στο OPEN.

Αν και η ίδια η Εύα Αντωνοπούλου δεν έχει θελήσει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη μετακίνησή της, οι πληροφορίες που την θέλουν να αλλάζει στέγη είναι επιβεβαιωμένες. Η άνκοργούμαν έχει ένα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τις αρχές καλοκαιριού, όμως οι επαφές της με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο είναι σε πολύ καλό στάδιο με την πρόταση να αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. Να σημειωθεί ότι, πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν έληγε το τότε συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ, είχε ξαναδεχτεί πρόταση από το OPEN την οποία και είχε απορρίψει. Τώρα όμως φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσει την πόρτα του ΣΚΑΪ έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας και κοινής πορείας.

Πώς θα καλυφθούν οι εκλογές την Κυριακή στον ΣΚΑΪ

Την Κυριακή 21 Μαΐου, η Ελλάδα αποφασίζει και ο ΣΚΑΪ, όπως πάντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και την πιο δυνατή ενημερωτική ομάδα. Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκινά από τις 5:00 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» στις 9:00, τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος με την εκπομπή «Σήμερα» και στις 12:00 οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας. Πού ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί, πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, ανταποκρίσεις από τα εκλογικά τμήματα από όλη την Ελλάδα, ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων, καταγράφονται και αναλύονται από την ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ. Στις 14:00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου κάνει τον πρώτο απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας. Στις 18:00, ξεκινά στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και όλη την ομάδα σχολιαστών και δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ. Στις 19.00 ακριβώς, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του EXIT POLL από τον Γιώργο Αράπογλου και την PULSE RC με τα πρώτα σχόλια από τους καλεσμένους στο στούντιο. Και όπως πάντα, τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα, αλλά και εκπλήξεις σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.