MEDIA

Εύα Αντωνοπούλου: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ - «Εργάστηκε με ήθος και δημοσιογραφική αξιοπρέπεια»

Εύα Αντωνοπούλου: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ - «Εργάστηκε με ήθος και δημοσιογραφική αξιοπρέπεια»

Η Εύα Αντωνοπούλου αποχωρεί από το κανάλι και τα στελέχη την «αποχαιρετούν» μέσα σε λίγες γραμμές

Παρελθόν αποτελεί, πλέον, για τον ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου καθώς αποχωρεί έπειτα από 15 χρόνια. Το Γραφείο Τύπου με μία επίσημη ανακοίνωση την «αποχαιρετά» και της εύχεται καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου, μετά από 15 χρόνια. Η Εύα Αντωνοπούλου εργάστηκε στον ενημερωτικό τομέα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ με συνέπεια, ήθος, αξιοπιστία, δημοσιογραφική αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», αναφέρεται.

Λίγες ώρες πριν, η δημοσιογράφος εμφανίστηκε, στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων, συγκινημένη λέγοντας: «Σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι προσωπικό… μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια μας έδειξαν εμπιστοσύνη, σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς λοιπόν στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΣΚΑΙ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΙ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία… και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου που είναι εδώ για το τελευταίο αντίο, που δεν είναι αντίο, αλλά είναι εις το επανιδείν και καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση και στη Λένα τη Φλυτζάνη. Και εμείς δεν λέμε αντίο, εις το επανιδείν. Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ!»!

Να σημειωθεί ότι η Εύα Αντωνοπούλου θα μετακομίσει στο OPEN για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για το εν λόγω εγχείρημα, καθώς θεωρεί σωστό να πάρει λίγη απόσταση μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου της με το Φάληρο.