MEDIA

Η «Μάγισσα» είναι ένα «crime του 1800»: Εικόνες από τα γυρίσματα στη Μάνη

Μάγισσα Μάνη
Όλα έτοιμα για το γύρισμα
ANT1

Ο ΑΝΤ1 μάς ξεναγεί στο σετ των γυρισμάτων της σειράς «Η Μάγισσα».

To Newsbomb.gr βρέθηκε στη Μάνη και ξεναγήθηκε στο set των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του ANT1, «Η Μάγισσα».

Στο ταξίδι που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, οι δημοσιογράφοι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσαμε σκηνές με τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Γάλλο, σε ένα από τα μεσαιωνικά κάστρα της όμορφης Καρδαμύλης και στη συνέχεια να συνομιλήσουμε με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και τους ηθοποιούς, εκμαιεύοντας πληροφορίες για την πολυσυζητημένη σειρά.

Μάνη

Η Μάγισσα, ένα «crime του 1800»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα -απαιτητική και δαπανηρή- παραγωγή αποτελεί όχι μόνο το δυνατό χαρτί του καναλιού του Αμαρουσίου για την επόμενη χρονιά αλλά και μία ιστορία που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, μπλέκοντας περίτεχνα το στοιχείο του crime και του σασπένς, με το συναίσθημα, τις μάχες με τους πειρατές και τα ιστορικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Η Μάγισσα θα αποτελείται από 60 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Λευτέρης Χαρίτος
Ο σκηνοθέτης Λευτέρης ΧαρίτοςΑΝΤ1

Ο Λευτέρης Χαρίτος επισήμανε ότι η ιστορία των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη (των «Άγριων Μελισσών») μπορεί να διαδραματίζεται το 1821, με ευφάνταστα κοστούμια εποχής (που υπογράφει η Τριάδα Παππαδάκη), ωστόσο το κομμάτι της επανάστασης δεν θα απασχολήσει πολύ. Εκτός από τη Μάνη, γυρίσματα γίνονται και σε ονειρεμένο σκηνικό που έχει χτιστεί στην Αθήνα. Ένα μέρος από το κτήμα Νάσιουτζικ έχει μετατραπεί σε κάστρο με πύργο από πέτρα που έχει έρθει από τη Γερμανία και το οποίο κόστισε 1.000.000 ευρώ περίπου.

Αν και όλοι οι πρωταγωνιστές ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί, γνωρίζουμε ήδη ότι -εκτός των Νούσια και Γάλλου- η Έλλη Τρίγγου είναι μία εκ των βασικών ηρωίδων. Συμμετέχουν ακόμα οι Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αναστάσης Ροϊλός, Θέμις Μπαζάκα η μεταμόρφωση της οποίας είναι εντυπωσιακή.

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, από τη σειρά «παρελαύνουν» περίπου 40 ηθοποιοί σε μεγαλύτερους ή μικρότερους ρόλους.

Η ιστορία της «Μάγισσας», να σημειωθεί, εστιάζει σε δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, και αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το 40 ημερών μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι...

Μάλιστα, ο Λευτέρης Χαρίτος ανέφερε, το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει αρκετά εντυπωσιακά με μια μεγάλη ναυμαχία, η οποία γυρίστηκε στο Σούνιο.

Διαβάστε επίσης

«Η Μάγισσα»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

«Μάγισσα»: Το all star καστ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

H μεταμόρφωση της Μάγισσας Έλλης Τρίγγου: Τα πρώτα πλάνα

Η Μάγισσα: Στον αέρα το πρώτο teaser της σειράς του ΑΝΤ1