MEDIA

«Μάγισσα»: Το all star καστ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Μάγισσα»: Το all star καστ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Μάγισσα»: Με ταλαντούχους ηθοποιούς σε πρώτο πλάνο, η νέα παραγωγή του Αμαρουσίου θα σαρώσει

Μετά τη σαρωτική επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», που άνοιξε το δρόμο στην ελληνική μυθοπλασία, ο ΑΝΤ1 επενδύει ξανά σε μία μεγάλη παραγωγή με τη σκηνοθετική υπογραφή του μοναδικού Λευτέρη Χαρίτου.

Δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα του 1821. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.

Η βασική ιστορία, βέβαια, ετοιμάζεται να απογειωθεί με τις ερμηνείες των ταλαντούχων ηθοποιών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Έλλη Τρίγγου θα είναι μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες, όπως και ο Γιώργος Γάλλος (σ.σ χάρισε μοναδικές στιγμές ως Μιλτιάδης στις «Άγριες Μέλισσες» και ο Τάσος Νούσιας που θα υποδυθεί έναν πειρατή. Η Κατερίνα Λέχου θα δώσει το στίγμα της, επιστρέφοντας στη μικρή οθόνη με μία παραγωγή που θα συζητηθεί.

Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη στο καστ θα είναι ο Νίκος Ψαρράς. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει ένα εύπορο άντρα που ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη. Ανύπαντρος, γιατί δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα που θέλει, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Να σημειωθεί ότι η σειρά θα είναι crime και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ έχουν προγραμματιστεί 60 επεισόδια. Παράνομοι έρωτες, πειρατές, μάχες, θα λάβουν χώρα στη μικρή οθόνη με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα να αποδεικνύεται challenge για όλους λόγω των δυσκολιών.

Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει επισημάνει ότι η ιστορία μπορεί να διαδραματίζεται το 1821, όμως τα ρούχα θα είναι ευφάνταστα και το κομμάτι της επανάστασης δεν θα απασχολήσει πολύ. Όσον αφορά στο ονειρεμένο σκηνικό που έχει χτιστεί στην Αθήνα; Ένα μέρος από το κτήμα Νάσιουτζικ έχει μετατραπεί σε κάστρο με πύργο, με πέτρα που έχει έρθει από τη Γερμανία, που κόστισε 1.000.000 ευρώ περίπου, ένα εντυπωσιακό ποσό που αποδεικνύει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του καναλιού και της παραγωγής.