MEDIA

Η Σία Κοσιώνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση

Η Σία Κοσιώνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση

Η Σία Κοσιώνη παραμένει σταθερή στο πόστο της, στο δελτίο ειδήσεων 

«Ο ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη ανανέωσαν για δυο ακόμη χρόνια τη συνεργασία τους. Η ανανέωση έρχεται ως επιστέγασμα της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας των δυο πλευρών, τα τελευταία 17 χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου.

Η Σία Κοσιώνη είναι από τα πρόσωπα που τα στελέχη του σταθμού εμπιστεύονται πολύ. Λόγος για τον οποίο, το προηγούμενο διάστημα όπου υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση των δύο πλευρών, οι ιθύνοντες θέλησαν αμέσως να προχωρήσουν δε διάψευση.

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν, και την επόμενη χρονιά, θα ενημερώνει το κοινό μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου.

Η δημοσιογράφος, που αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, άρχισε τη σταδιοδρομία από τη Θεσσαλονίκη στην ραδιοφωνία, στην τηλεόραση και στον τύπο. Στην Αθήνα, από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος της ΕΡΤ. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Η επόμενή της συνεργασία ήταν με αθλητική εφημερίδα, ενώ τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό και εκπομπές στο ραδιοφωνικό. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.