MEDIA

«Πενήντα Πενήντα»: Η επιστροφή Φιλιππίδη δίχασε κοινό και ηθοποιούς – Τι τηλεθέαση έκανε

«Πενήντα Πενήντα»: Η επιστροφή Φιλιππίδη δίχασε κοινό και ηθοποιούς – Τι τηλεθέαση έκανε

Η σειρά του MEGA προβάλλεται σε επανάληψη και σχολιάζεται έντονα…  

Αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μία από τις σειρές που άφησαν εποχή στην TV. Όμως, η επιστροφή της σε επανάληψη στη βραδινή ζώνη έχει ανάψει φωτιές. Συγκεκριμένα, από χθες, το «Πενήντα Πενήντα» παίζεται στις 23.10 στο MEGA. Λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του Πέτρου Φιλιππίδη, το Twitter θύμισε καζάνι που βράζει με το κοινό να διχάζεται.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που χάρηκαν με την εν λόγω τηλεοπτική επιστροφή, τονίζοντας τις εξαιρετικές ερμηνείες και τις ατάκες, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν την απόφαση του καναλιού να προβάλλει σε επανάληψη μία σειρά του Πέτρου Φιλιππίδη, δεδομένων των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του.

Όσον αφορά στις μετρήσεις της Nielsen, το come back του «Πενήντα Πενήντα» σημείωσε 10,4% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό. Σε τέταρτο, τα μηχανάκια κατέγραψαν ποσοστό έως και 17,4%. Νούμερα ικανοποιητικά, αν αναλογιστεί κάποιος ότι απέναντί του έπαιζε ο ημιτελικός του «Survivor All Star».

Πάντως, δεν έλειψαν και οι δηλώσεις προσώπων. O Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την απόφαση να επιστρέψει το «Πενήντα Πενήντα» στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes». «Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας, πολίτης. Εγώ ήμουν αντίθετος από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε (να μην παίζεται η επανάληψη). Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα αν κάποιος από αυτούς έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να μπορούν οι υπόλοιποι να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Μπορεί να παίρνεις και 1 ευρώ το επεισόδιο, εξαρτάται από διάφορα. Οι ρόλοι δεν είναι η πραγματική ζωή, είναι άλλο οι ρόλοι και άλλο η ζωή μας. Εγώ τα βασικά μου σίριαλ τα έχω κάνει με τον Πέτρο, αλλά έχουν σταματήσει, δεν παίζουν πλέον».

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν έντονα ήταν η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η οποία πριν την έναρξη του πρώτου επεισοδίου, σημείωσε στην ανάρτησή της στο Twitter: «Το MEGA δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας».