MEDIA

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει

Η τηλεοπτική σεζόν στο MEGA έχει αρχίσει με τα ενημερωτικά μαγκαζίνο να δίνουν ήδη τη «μάχη» τους στην αρένα της TV. «Κοινωνία ώρα MEGA» και «Live News» βρίσκονται στις επάλξεις, ενώ σύντομα θα κάνουν πρεμιέρα και τα ψυχαγωγικά πρότζεκτ.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 10.00, η πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θέτει για τέταρτη χρονιά τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Η Δανάη Μπάρκα καθημερινά γίνεται η συντροφιά που βάζει χρώμα στη ζωή μας. Μαζί της βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσιάζει η Βίκυ Παγιατάκη ενώ ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος προτείνει κλασικές, αλλά και ευφάνταστες συνταγές.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, πρώτη επίσημη θα κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι!». Η εκπομπή, που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό, «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει, αναλύει τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. «Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής. Όσον αφορά στην ομάδα που θα πλαισιώνει την οικοδέσποινα; Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ελένης Βουλγαράκη, Παύλος Σταματόπουλος και Νίκος Συρίγος παραμένουν ενώ στο team προστίθεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Λίγες ημέρες μετά, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, οι πρεμιέρες συνεχίζονται. Στις 13.30 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται το κοινό της με την εκπομπή «Ελένη». Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Νάνσυ Νικολαΐδου, Δημήτρης Ουγγαρέζος συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν. Στο ενημερωτικό κομμάτι προστίθεται η Αλεξάνδρα Αθανασίου, δίνοντας μία πιο κοινωνική διάσταση, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Την ίδια ημέρα, στην απογευματινή ζώνη, κάνει come back η Μαρία Μπεκατώρου με το «Chase». Η παρουσιάστρια καλωσορίζει κοινό και chasers, ενώ στην ομάδα προστίθεται το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, που είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.