MEDIA

Εύα Αντωνοπούλου: Από σήμερα στο δελτίο του OPEN

Εύα Αντωνοπούλου: Από σήμερα στο δελτίο του OPEN

Η Εύα Αντωνοπούλου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Εύας Αντωνοπούλου στη νέα της θέση έχει ξεκινήσει. Από απόψε και καθημερινά, στις 18.45, η δημοσιογράφος θα εκφωνεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» και μεταξύ άλλων έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές. «Έχουμε πρεμιέρα σήμερα, η αδέσμευτη ενημέρωση είναι εδώ κάθε στιγμή, σας περιμένουμε όλους», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Αντωνοπούλου.

Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την ίδια, καθώς αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας. Το OPEN την υποδέχτηκε θερμά με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Το ΟΡΕΝ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι. Το ΟΡΕΝ την καλωσορίζει, εκτιμώντας ότι με τη δημοσιογραφική της επάρκεια και το ήθος της, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του».