MEDIA

I’m a celebrity get me out of here: Οι παίκτες που αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο

I’m a celebrity get me out of here: Οι παίκτες που αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες

Είναι ένα από τα πρότζεκτ που ο ΣΚΑΪ πιστεύει πολύ, καθώς θα πάρει θέση στη βραδινή ζώνη με στόχο να κερδίσει ένα μερίδιο από τους φανατικούς του Survivor. Το «I’m a celebrity get me out of here» θα κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες, ενώ σήμερα το πρωί οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Καλάβρια, η Ιωάννα Λίλη, η Εμιλία Βόντος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, o Γιώργος Χειμωνέτος, o Νίκος Βαμβακούλας, ο Bo, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Τάσος Ξιαρχό, βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και κάποιοι μίλησαν για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν.

Ο Γιώργος Λιανός, που θα αναλάβει την παρουσίαση, είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω την αλήθεια. Το κάστινγκ δεν μου το έλεγαν κι εμένα. Είχα μάθει για 4-5 παίκτες και μέχρι εκεί και τους είδα σήμερα μαζεμένους στον γκισέ. Έπαθα ένα σοκ. Κατάφερα να φέρω τον Νίκο Βαμβακούλα».

«Είναι ένα project που θεωρώ ότι πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Εν μέρει θα συμφωνήσω σε αυτό. Υπήρχε μία καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αλλά θα ήταν σίγουρα πολλά τα όχι γιατί πρέπει να έρθεις… Ήμασταν ειλικρινείς για το τι θα αντιμετωπίσουν», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Γιώργου θα είναι η Καλομοίρα, με τη συνεργασία τους να αναμένεται να σχολιαστεί!

Διαβάστε επίσης:

OPEN: «Κλειδώνουν» πρόσωπα και πρεμιέρες – Από την Τσολάκη στην Πάνια

My Style Rocks: «Είναι ανήθικο! Δεν σου επιτρέπω να μιλάς» - Της κακομοίρας στο πλατό

Νύκτας για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Στο Fame Story με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη»