MEDIA

Τηλεθέαση: Ποια από τις νέες σειρές κερδίζει νούμερα – Τι κάνει ο Σασμός

Τηλεθέαση: Ποια από τις νέες σειρές κερδίζει νούμερα – Τι κάνει ο Σασμός

Τηλεθέαση: Η βραδινή ζώνη τραβά τα βλέμματα και σχολιάζεται ιδιαίτερα… 

Συνεχίζονται οι «μάχες» στη βραδινή ζώνη, με τη μυθοπλασία να πρωταγωνιστεί και τα κανάλια να κονταροχτυπιούνται για να κερδίσουν την πρωτιά. Για κάποιες από τις παραγωγές το πρόσημο είναι θετικό, για κάποιες άλλες αποδεικνύεται ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, ο «Σασμός» έκανε 20,3% στο σύνολο και 17,7% στο δυναμικό κοινό ενώ «Η Γη της Ελιάς» του MEGA 20% και 13,4%. Ο «Γιατρός» του ALPHA, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να αποθεώνεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σημείωσε 18,2% στο σύνολο και 18,7% στους τηλεθεατές 18-54. Η νέα σειρά του καναλιού έχει κερδίσει το πρώτο στοίχημα και αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο.

Το «Ναυάγιο» του MEGA έκανε 18,1% και 13,5%, αντίστοιχα, κρατώντας ένα μέρος από το lead in που παραλαμβάνει από τη «Γη της Ελιάς». Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 κράτησε παρέα στο 14,6% του συνόλου και στο 16,3% του δυναμικού κοινού ενώ η πρεμιέρα των «Παγιδευμένων» 11,6% και 11,5%. Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ περιορίστηκαν στο 4,8% του συνόλου και στο 4,6% του δυναμικού κοινού.

Στη βραδινή ζώνη, στο STAR, το ένα από τα δύο ριάλιτι που προβάλλεται αυτή τη στιγμή, η «Φάρμα», έκανε 7,9% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό. Το καθημερινό επεισόδιο του «Fame Story», κατάφερε να συγκεντρώσει 7,9% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η σειρά «Έρωτας Φυγάς» άγγιξε 17,8% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό. «Ο Παράδεισος των Κυριών», την ίδια ώρα, στον ALPHA, έκανε 13% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό με το σίριαλ να έχει χάσει νούμερα από την περσινή σεζόν.