MEDIA

Σία Κοσιώνη: Πώς το Twitter σχολίασε τις αντιδράσεις της για την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη

Το Twitter μελετούσε καρέ καρέ το πρόσωπο και τις εκφράσεις της Σίας Κοσιώνη αφήνοντας χιουμοριστικά και άλλοτε καυστικά σχόλια.

Έκπληξη ήταν η νίκη του Χάρη Δούκα έναντι του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων. Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προηγείτο με μεγάλη διαφορά από τον Χάρη Δούκα, έχασε με μεγάλη διαφορά στον β' γύρο.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένος στις πρώτες του δηλώσεις, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ήττα και σημειώνοντας ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά από τη δημαρχία.

Το ενδιαφέρον μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στράφηκε στις αντιδράσεις της συζύγου του, Σίας Κοσιώνη, που παρουσίαζε την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις εκλογές.

Η δημοσιογράφος διατήρησε την αντικειμενικότητά της χωρίς αυτό να την αποτρέπει από το να σχολιάσει θετικά το πώς επέλεξε να διαχειριστεί ο Κώστας Μπακογιάννης την ήττα του.

Το Twitter την ίδια ώρα μελετούσε καρέ καρέ το πρόσωπο και τις εκφράσεις της anchorwoman του ΣΚΑΪ αφήνοντας χιουμοριστικά και άλλοτε καυστικά σχόλια.