MEDIA

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελίνα Ασλανίδου – Έρχονται στην TV

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελίνα Ασλανίδου – Έρχονται στην TV

Οι πρεμιέρες δεν έχουν τέλος τη φετινή σεζόν…

Φτάσαμε στα μέσα Οκτωβρίου και οι πρεμιέρες, που αναμένουμε στην TV, είναι πολλές. Η μία εκπομπή μετά την άλλη προσγειώνονται στο πρόγραμμα των σταθμών και μοιράζουν ξανά την τράπουλα… της τηλεθέασης.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, πρώτη επίσημη κάνει στον ΣΚΑΪ η Βάσω Λασκαράκη.
«Η Βάσω Λασκαράκη που αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές κάνει το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή The Break που θα γίνει το ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας μας… Take a Break για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά events και δημοσιογραφικές έρευνες. Διάλειμμα χωρίς μαγειρική, μόδα, ομορφιά, βόλτες στην πόλη και χαλαρές κουβέντες γύρω από τις σχέσεις και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με χιούμορ και καλή διάθεση δε γίνεται! Η Βάσω και η ομάδα της ετοιμάζουν κάθε βδομάδα μια εκπομπή που δε θα θέλετε να πάει σε Break», αναφερόταν στην επίσημη ανακοίνωση. Η ηθοποιός θα βρεθεί απέναντι από Ναταλία Γερμανού και Κώστα Τσουρό και σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Την 23η του μήνα, στη συχνότητα του OPEN, θα δούμε επιτέλους την πρώτη εκπομπή του «Οδός Ζαρίφη 2». Η Κατερίνα Ζαρίφη, σε νέα στέγη, καθημερινά στις 14.00, αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει το κοινό. Έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Αντώνη Παπαηλία και την Άννα Ζηρδέλη, θα προσπαθήσουν να σατιρίσουν τα όσα γίνονται. Πρώτοι καλεσμένοι, μάλιστα, θα είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Αναστασία.

Στο μέτωπο της ΕΡΤ1, στις 28 Οκτωβρίου, θα δούμε μία ακόμη πρεμιέρα. Η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» βγαίνει στον αέρα με τη Μελίνα Ασλανίδου να αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στο λαϊκό και στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, και ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο κορυφαίος μαέστρος και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μαζί τους, με το ταλέντο, τις γνώσεις και την αγάπη της για το ελληνικό τραγούδι, συνεργάζεται η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου. Ο ιστορικός ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης συμμετέχει στην εκπομπή προσφέροντας άφθονο υλικό τεκμηρίωσης. Στην παρέα τους, προσκεκλημένοι τραγουδιστές οι οποίοι ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και πρόσωπα που σχετίζονται με τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής. Στην πρεμιέρα της, η νέα μουσική εκπομπή κάνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα τραγούδια του '40, όσα ηχογραφήθηκαν λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος κι εκείνα που, αν και κυκλοφόρησαν σε δίσκο αργότερα, γεννήθηκαν στην Κατοχή και στον Εμφύλιο. Ρεμπέτικα τραγούδια που εμψύχωναν τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές που περνούσε η χώρα. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος μοιράζονται ιστορίες τραγουδιών της εποχής και υποδέχονται τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ερμηνεύει «Ρεμπέτικα της Κατοχής», μεταξύ αυτών και το τραγούδι-σύμβολο της Ελλάδας των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων και του Εμφυλίου «Κάνε λιγάκι υπομονή».