MEDIA

The Crown: Το ειδύλλιο Νταϊάνα και Ντόντι Αλ Φαγιέντ - Πώς τελειώνει ο τελευταίος κύκλος της σειράς

The Crown: Το ειδύλλιο Νταϊάνα και Ντόντι Αλ Φαγιέντ - Πώς τελειώνει ο τελευταίος κύκλος της σειράς
AP

«The Crown»: Η σειρά ολοκληρώνεται με έναν βασιλικό γάμο, αυτόν του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 2005.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς «Το Στέμμα» για την Βρετανική Βασιλική οικογένεια έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες. Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι είναι η ηθοποιός που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα στα τελευταία της χρόνια.

Η πλατφόρμα ωστόσο έχει ήδη δεχθεί αρκετές επιθέσεις για διάφορες σκηνές της σειράς και το κατά πόσο ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα με τους επικεφαλής της παραγωγής να απαντούν ότι πρόκειται για προϊόν μυθοπλασίας.

Εκτός από τον έρωτα της Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγιέντ η σειρά εστιάζει και στην πρωθυπουργία του Τόνι Μπλερ και το πρώιμο στάδιο στη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Η σειρά ολοκληρώνεται με έναν βασιλικό γάμο, αυτόν του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 2005.

Στην έκτη σεζόν της σειράς, η Νταϊάνα γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο βοηθώντας θύματα ναρκών ξηράς εμφανίζεται σε ένα γιοτ με τον φίλο της Ντόντι Αλ Φαγιέντ όμως για πολλούς ο χαρακτηρισμός του γάμου της με νάρκη που κατέστρεψε τη ζωή της αναμένεται να εξοργίσει το παλάτι.

«Η Νταϊάνα δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι είναι μια ατυχής σύγκριση. Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι το The Crown απεικονίζει τη ζωή της Νταϊάνα και εκμεταλλεύεται τη μνήμη της. Ώστε να μπορούν να βάλουν στο στόμα της ό,τι θέλουν – όσο δυσάρεστο κι αν το βρουν οι άνθρωποι», σχολίασε η βασιλική βιογράφος, Ίνγκριντ Σιουάρντ.

Η έκτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη σύμφωνα με τη streaming πλατφόρμα.