ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Crown»: Η 6η σεζόν θα περιλαμβάνει έναν βασιλικό γάμο λέει το Netflix

the crown netflix
Η 6η σεζόν του The Crown θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά
Netflix

Το Netflix έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την ιστορία της έκτης σεζόν του «The Crown».

Το Netflix μάς έδωσε μια γεύση από την έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς «The Crown».

O τελευταίος κύκλος, που θα προβληθεί αργότερα φέτος, φέρεται να καλύπτει τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ όπως αποκάλυψε το Netflix μέσω X (πρώην Twitter), θα περιλαμβάνει επίσης έναν βασιλικό γάμο.

Ωστόσο, δεν θα είναι ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ή του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με το στιγμιότυπο που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό του Netflix στο Twitter νωρίτερα σήμερα, οι θεατές θα δουν τον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2005 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Η μητέρα του Καρόλου, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' λέγεται ότι αρχικά διέψευσε τη σχέση, του γιου της με την Πάρκερ-Μπόουλς κααθώς είχε κλονίσει την εικόνα της οικογένειας και φέρεται να εγκατέλειψε τη γαμήλια γιορτή για να παρακολουθήσει ιπποδρομίες σε άλλο δωμάτιο.

Μετά το θάνατο της Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο για τον Κάρολο ο οποίος μπορούσε πλέον να ζήσει αυτή τη σχέση απροκάλυπτα. Αυτό αρχικά προκάλεσε την αντίδραση της κοινής γνώμης και οδήγησε στην κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας των Royals, γεγονός που δεν φάνηκε να πτοεί τον Κάρολο και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2005.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι, αποκάλυψε νωρίτερα φέτος στα συγκλονιστικά απομνημονεύματά του «Spare» ότι ο ίδιος και ο αδερφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν παρακαλέσει τον πατέρα τους να μην ξαναπαντρευτεί.

Σύμφωνα με την Κλόντια Χάρισον, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Άννα στις σεζόν 5 και 6 του «The Crown», ο γάμος ήταν η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε. Τα γυρίσματα έγιναν στον Καθεδρικό Ναό του York Minster στην Αγγλία με όλη την οικογένεια να δίνει το «παρών», συμπεριλαμβανομένης της Ιμέλντα Στόντον, που υποδύεται τη βασίλισσα στις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς, του Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του πρίγκιπα Φιλίππου, του Eντ ΜακΒέι (πρίγκιπας Ουίλιαμ) και Λούθερ Φορντ (πρίγκιπας Χάρι).

Διαβάστε επίσης

Η Ολίβια Κόλμαν αποκαλύπτει τι «έκλεψε» από τα γυρίσματα του The Crown

Netflix: Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν επιστρέφουν ως «Ελισάβετ» στο «The Crown»

The Crown: Διακοπές στην Κέρκυρα κάνει η τηλεοπτική βασίλισσα Ελισάβετ