ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν επιστρέφουν ως «Ελισάβετ» στο «The Crown»

Ολίβια Κόλμαν ως Ελισάβετ - The Crown
Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ
Netflix

Oι δύο ηθοποιοί, Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν, επιστρέφουν στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στην έκτη και τελευταία σεζόν του The Crown στο Netflix.

Η Κλερ Φόι και η Ολίβια Κόλμαν, οι οποίες ενσάρκωσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' σε προηγούμενες σεζόν του The Crown στο Netflix, θα επαναλάβουν τους ρόλους τους στην έκτη και τελευταία σεζόν, σύμφωνα με το What's on Netflix.

Η πολυβραβευμένη σειρά The Crown αφηγείται τη ζωή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Όπως είναι γνωστό, κάθε δύο σεζόν, το Netflix και η Left Bank Pictures ανανεώνουν το καστ ώστε να αντανακλά τις δεκαετίες που έχουν περάσει. Η Κλερ Φόι έπαιξε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στις σεζόν 1 και 2, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν πήρε τη σκυτάλη για τις σεζόν 3 και 4.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές με ποια ιδιότητα οι δύο ηθοποιοί θα επιστρέψουν για την τελευταία σεζόν. Κάποιες φήμες κάνουν λόγο για μια ονειρική ακολουθία όπου αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ενώ άλλες αναφορές φαίνεται να μιλούν για flashbacks κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, με τη βασίλισσα να αναλογίζεται πολλές στιγμές στη ζωή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kλερ Φόι εμφανίζεται σε επεισόδια πέρα ​​από τις δύο πρώτες σεζόν. Η ηθοποιός επέστρεψε στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο 8ο επεισόδιο της 4ης σεζόν και στα επεισόδια 1 και 4 της 5ης σεζόν.

Σημειώνεται ότι η Ιμέλντα Στόντον είναι αυτή που θα ενσαρκώσει την Ελισάβετ και στην 6η σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελευταία σεζόν του The Crown, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αναμένεται να το δούμε προς τα τέλη του 2023, όπως και όλες οι προηγούμενες σεζόν που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο, με εξαίρεση τη σεζόν 2, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

Η Sun ήταν η πρώτη που ανέφερε την επιστροφή των Φόι και Κόλμαν.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία «Bird Box»

Ιούνιος στο Netflix με The Witcher 3, Extraction 2 και την τριλογία του The Bachelor

Από το «Maestro» στο «Bachelor»: Οι ελληνικές παραγωγές που ταξιδεύουν στο Netflix