MEDIA

Βίβιαν Κοντομάρη: Η Ζωή Λάσκαρη μου είχε πει «μην μου ξαναμιλήσεις» - Το «λάθος» με τον Γιάννη Μπέζο

Βίβιαν Κοντομάρη: Η Ζωή Λάσκαρη μου είχε πει «μην μου ξαναμιλήσεις» - Το «λάθος» με τον Γιάννη Μπέζο

«Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές», είπε η Βίβιαν Κοντομάρη για τη Ζωή Λάσκαρη και τον... τρυφερό τους τσακωμό.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βίβιαν Κοντομάρη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1, μιλώντας για την προσωπική της πορεία, για την αγάπη της για το θέατρο, τον φόβο της για την απόρριψη και την οικογένειά της.

«Ο αδερφός μου είναι ορθολογιστής, αποδέχτηκε ότι είμαι ηθοποιός όταν ήρθε να με δει σε μία παράσταση στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Η μαμά μου, μου είχε εναντιωθεί τότε για το αν θα έχω δουλειά. Αν ο γιος μου, μου πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός θα έχω ανασφάλεια για το μέλλον του. Μέσα μου το απεύχομαι» ανέφερε αρχικά η διάσημος ηθοποιός.

Για τα πρώτα χρόνια της πορείας της στην ηθοποιία είπε: «Εγώ τελείωσα το σχολείο 17,5 και έδωσα κατευθείαν στο Εθνικό. Δεν πέρασα με την πρώτη, γιατί δεν είχα προετοιμαστεί καλά».

Μάλιστα, φοβόταν τόσο πολύ την τηλεόραση αρχικά που έφτασε στο σημείο να απορρίψει μία συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο, κάτι που αργότερα όπως είπε μετάνιωσε.

«Έχω μετανιώσει που απέρριψα τηλεοπτική συνεργασία με Γιάννη Μπέζο. Φοβόμουν την έκθεση και δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Στη σχολή δε είχαμε κάνει καν μαθήματα με κάμερες. Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη συνεργασία της με τη Ζωή Λάσκαρη και τον «μίνι τσακωμό» που είχαν είπε: «Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη» ανέφερε και στη συνέχεια: «Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. “Μην μου ξαναμιλήσεις” μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει “δεν θα μου ξαναμιλήσεις;” και της λέω “φυσικά θα σου ξαναμιλήσω”».