MEDIA

Survivor: Η εντυπωσιακή τηλεθέαση της πρεμιέρας

Survivor: Η εντυπωσιακή τηλεθέαση της πρεμιέρας

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και τα στελέχη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν

Το βράδυ της Κυριακής, ο νέος κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και έπαιξε χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό κερδίζοντας το στοίχημα της τηλεθέασης.

Το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να σημειώσει 27,7% στο σύνολο και 24,1% στο δυναμικό κοινό, χαρίζοντας χαμόγελα στο κανάλι του Φαλήρου και στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τα στελέχη και ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα το «Survivor» νωρίτερα από τα υπόλοιπα προγράμματα και, όπως αποδείχτηκε, τούς βγήκε σε καλό!

Στο πρώτο επεισόδιο, είδαμε τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί τους νέους κανονισμούς. «Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής προκαλώντας την ιδιαίτερη προσοχή διασήμων και μαχητών. «Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας», τόνισε.

«Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια δοκιμασία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του. Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι», υποστήριξε.

Στο πρώτο αγώνισμα, οι διάσημοι κέρδισαν και οι μαχητές οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία. Από την ομάδα των μαχητών, πρώτη στον τάκο βγήκε η Δώρα με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δικαιολογούν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης.