MEDIA

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την περιπέτεια υγείας του: «Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για την περιπέτεια υγείας του: «Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό»

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του επιχειρηματία Aργύρη Παπαργυρόπουλου μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφαατα μίλησε ο Aργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο δύσκoλο χρονικό διάστημα που πέρασε στο νοσοκομείο, τονίζοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω και θεώρησα σωστό λόγω της ημέρας να έρθω εδώ, να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Συνέχισε λέγοντας: «Όλη η Ελλάδα περνάει ένα λούκι, είτε έτσι είτε αλλιώς. Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι, πιστεύω τουλάχιστον η καινούργια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους. Δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Αυτό που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι βοήθησε που είμαι γυμνασμένος και κάπως αδύνατος. Πέρασα τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά μου, με φίλους που ήρθαν. Ήρθε και ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει. Ο Άρης στέκεται δίπλα μου».

«Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, μία κήλη. Την έκανα, πήγα σπίτι μου, όλα καλά. Κατάλαβα όμως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από 4 ημέρες μπήκα πάλι στο νοσοκομείο και έγινε η δεύτερη εγχείρηση. Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό. Στο χειρουργείο μπήκα 9 η ώρα το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά», κατέληξε ο επιχειρηματίας.