GOSSIP

Στο νοσοκομείο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα»

Στο νοσοκομείο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια υγείας

Στο νοσοκομείο Λαϊκό νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην εφημερίδα και αποκάλυψε ότι: «Πέρασα 24 μέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο και, αν όχι τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον την Πρωτοχρονιά θα είμαι στο σπίτι μου. Εύχομαι να είναι τα τελευταία βάσανα που περνάω και εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλους. Η περιπέτεια της υγείας μου, που με κράτησε όλες αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο, μου υπέδειξε άλλη μία φορά ότι δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο στον κόσμο και στη ζωή από την υγεία».

Όπως εξήγησε: «Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Ξεπέρασα τον κίνδυνο. Μετά από μια επέμβαση κοίλης εμφάνισα ως επιπλοκή ειλεό. Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση υγείας όπως τη χαρακτήρισαν οι γιατροί. Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα».

Στο πλευρό του είναι ο μικρότερος γιος του Άρης, καθώς ο μεγαλύτερος βρίσκεται στην Αμερική, ενώ ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής νύχτας λέει «Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα λεφτά και τα εκατομμύρια, αν δεν υπάρχει υγεία για σένα και την οικογένειά σου. Σ’ αυτές τις 24 ημέρες μαρτυρίου στο Λαϊκό (και επέλεξα για συγκεκριμένο λόγο δημόσιο νοσοκομείο) είδα τον πόνο στη μεγαλύτερη μορφή του. Είδα ανθρώπους να καταρρακώνονται και να αγωνίζονται για ζωή. Τότε μόνο αφυπνίζεσαι και καταλαβαίνεις ότι έχεις το πολυτιμότερο δώρο και όμως δεν το καταλαβαίνεις. Και αναφέρομαι στην υγεία».