MEDIA

Τηλεθέαση: Τι έκανε Survivor και μυθοπλασία χωρίς το MasterChef

Τηλεθέαση: Τι έκανε Survivor και μυθοπλασία χωρίς το MasterChef

Το Survivor και οι σειρές εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του MasterChef

Βράδυ Τετάρτης και το «MasterChef» δεν βρέθηκε στον προγραμματισμό του STAR. Τα στελέχη έχουν αποφασίσει ότι, για τις πρώτες εβδομάδες, θα βγαίνουν στον αέρα δύο επεισόδια, τη Δευτέρα και την Τρίτη, αφήνοντας περιθώριο στον ανταγωνισμό τις υπόλοιπες ημέρες.

Πώς διαμορφώθηκε, λοιπόν, η κατάταξη χθες; Το «Survivor» του ΣΚΑΪ έκανε 18,4% στο σύνολο και 16,6% στους τηλεθεατές 18-54 με τα ποσοστά να ανεβαίνουν σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Το ριάλιτι επιβίωσης, με την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου, μπόρεσε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η παραγωγή μυθοπλασίας του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», κατέγραψε 14,8% στο σύνολο και 15,6% στο δυναμικό κοινό. «Η Γη της Ελιάς» κράτησε παρέα στο 19,7% του συνόλου και στο 15,3% στους τηλεθεατές 18-54 αποδεικνύοντας ξανά τη δυναμική της. To σίριαλ είναι ήδη γνωστό ότι θα πάει και 4η χρονιά, με τον Κούλη Νικολάου να δηλώνει: «Η “Ελιά” μας διανύει την τρίτη της σεζόν, θα είμαστε και τέταρτη σεζόν είμαστε σίγουροι για αυτό. Η Βάνα έχει έναν μαγικό τρόπο να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα αποτέλεσμα και μετά μια ανατροπή να τα αλλάζει όλα».

Ο «Σασμός» του ALPHA, το βράδυ της Τετάρτης, έκανε 15,5% στο σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναυάγιο» του MEGA έκανε 14% και 10,9% αντίστοιχα.

Στο πρώτο επεισόδιο του 2024, το «Προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA έκανε 12,7% στο σύνολο και 8,3% στο δυναμικό κοινό. Η δραματική κομεντί του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς», έκανε 7,4% στο σύνολο και 8,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Η σειρά της ΕΡΤ1, «Η παραλία», κράτησε σταθερά ποσοστά που αποτυπώθηκαν στο 6% στο σύνολο και 6,2% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι, στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» πρωταγωνιστεί. Το πρότζεκτ έκανε 19,3% στο σύνολο και 18,6% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» έκανε 14% στο σύνολο και 10,1% στους τηλεθεατές 18-54.