MEDIA

Τηλεθέαση: Μάχη στη βραδινή ζώνη – MasterChef, Survivor και σειρές πάλεψαν

Τηλεθέαση: Μάχη στη βραδινή ζώνη – MasterChef, Survivor και σειρές πάλεψαν

Τηλεθέαση: Οι πρωταγωνιστές της βραδινής ζώνης κονταροχτυπήθηκαν για μία θέση στην κορυφή

Το δεύτερο μισό της χρονιάς έχει ξεκινήσει δυναμικά, με τη βραδινή ζώνη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τους πρωταγωνιστές αυτής να παλεύουν για να ξεχωρίσουν.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Δευτέρα, σειρές και ριάλιτι κονταροχτυπήθηκαν για την κορυφή. Συγκεκριμένα, στο σύνολο, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA σημείωσε 17,7% ενώ ακολούθησε το «Survivor» του ΣΚΑΪ με 16,1% και το «Ναυάγιο» με 15,2%.

«Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 κατάφερε να κρατήσει παρέα στο 14,2% και ο «Σασμός» του ALPHA 13,3%. Το «MasterChef» του STAR κατέγραψε 12%, οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 10% ενώ οι σειρές της ΕΡΤ1 περιορίστηκαν σε μονοψήφια. «Η Παραλία» έκανε 5,7% και το «Κάνε ότι κοιμάσαι» 2,1%.

Στο δυναμικό κοινό, η κατάταξη ήταν διαφορετική. Στην κορυφή βρέθηκε το ριάλιτι μαγειρικής της Κηφισιάς, κάνοντας 17%. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς κερδίζουν τους τηλεθεατές 18-54 με τις ατάκες τους, όπως και με τις μαγειρικές δοκιμασίες.

Το «Survivor» του καναλιού του Φαλήρου άγγιξε το 15,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ «Η Μάγισσα» κατέγραψε το ίδιο ποσοστό. Ο «Σασμός» έκανε 11%, «Η Γη της Ελιάς» 10,9% ενώ το «Ναυάγιο» -που παίρνει το lead in- 9,5%.

Οι «Παγιδευμένοι», στους τηλεθεατές 18-54, έκαναν 8,9%, «Η Παραλία» 4,9% και το «Κάνε ότι κοιμάσαι» μόλις 2,6%.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κόσμος μοιράζεται ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα καθώς στο σύνολο η μυθοπλασία έχει την τιμητική της. Στο δυναμικό κοινό, τα ριάλιτι σόου κερδίζουν έδαφος.