MEDIA

Survivor: Τι είπε ο Λιανός για την αποβολή παίκτη από το φετινό παιχνίδι και ο 3ος υποψήφιος

Survivor: Τι είπε ο Λιανός για την αποβολή παίκτη από το φετινό παιχνίδι και ο 3ος υποψήφιος

Στο Survivor οι ανατροπές θα είναι πολλές το επόμενο διάστημα - Τι ειπώθηκε για της αποβολές  

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την τρίτη και καθοριστική ασυλία, αλλά μία θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να την κερδίσει.

Με την Κρίστη Καθάργια να βγαίνει υποψήφια και τους Διάσημους να ξεμένουν από δυνάμεις οι ισορροπίες αρχίζουν και αλλάζουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα που θα κερδίσει απόψε την τρίτη ασυλία δεν είναι άλλη από των Μαχητών.

Όσον αφορά τον υποψήφιο αν επιλεχθεί γυναίκα από τους Διάσημους δεν αποκλείεται να είναι η Μαρία Αντωνά.

Όσον αφορά τις αποβολλές παικτών χθες ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστά τα εξής με αφορμή τον καυγά Λαμάι - Παππά:

«Ακούσαμε πολλές απόψεις κι από τις δυο ομάδες! Εγώ οφείλω από την μεριά μου να πω ότι αυτό το παιχνίδι σίγουρα δημιουργεί εντάσεις, σίγουρα παίζετε σε πολύ υψηλούς παλμούς και σε προηγούμενα Survivor έχουν ακουστεί πολλοί χαρακτηρισμοί. Αυτά μέχρι φυσικά ενός συγκεκριμένου ορίου, μπορούν να ειπωθούν χωρίς να θέλω να δώσω συγχωροχάρτι σε κανέναν, το πως ο καθένας διαχειρίζεται τα νεύρα του είναι προσωπική του υπόθεση. Αυτό το οποίο δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία αυτό ξέρετε ότι αυτομάτως οδηγεί στην αποβολή από το Survivor».

Τεράστια ανατροπή με την είσοδο νέου παίκτη

Μήνας δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη στο «Survivor» και νέοι παίκτες κάνουν την εμφάνισή τους φέρνοντας ανατροπές. Το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει το επόμενο διάστημα, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι ένα βήμα πριν την υλοποίηση μιας συμφωνίας που ήθελε από την αρχή.

Όπως φαίνεται, ο Τζέιμς Καφετζής παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, στην εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σου Σου», αναφέροντας ότι η αναχώρησή του προγραμματίζεται για τις αρχές του Φεβρουαρίου ενώ όλοι έχουν επενδύσει πάνω του μήπως καταφέρει και ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Ο Τζέιμς Καφετζής είχε συμφωνήσει εξαρχής με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά οι ανεβασμένες τιμές σε αιματολογικές εξετάσεις δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει όταν αναχώρησαν οι πρώτοι παίκτες.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και -ενώ στην αρχή το σκέφτηκα- στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής συμπληρώνοντας: «Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor, είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Να σημειωθεί ότι η αμοιβή του θα ανέρχεται στα 12.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ζαλίζει!