MEDIA

«17 Κλωστές»: Η αρχή του τέλους ξεκινά για τον Καστελάνη στο 3ο επεισόδιο

Ο Πάνος Βλάχος στο ρόλο του Καστελάνη
Ο Πάνος Βλάχος στο ρόλο του Καστελάνη
Cosmote TV

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ο Καστελάνης δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του Σκαλέρη

Οι «17 Κλωστές», η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Κάτια Κισσονέργη, επιστρέφουν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 11 το βράδυ.

Στο 3ο επεισόδιο, ο Καστελάνης (Πάνος Βλάχος) δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του Σκαλέρη (Κώστας Φιλίππογλου), καθώς οι άσχημες φήμες για εκείνον αρχίζουν να κάνουν τον γύρο του νησιού. Ο πατέρας της Άννας (Θοδωρής Κατσαφάδος) έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του αρραβώνα της κόρης του με τον Καστελάνη. Ο πατέρας του Καστελάνη (Κώστας Φλωκατούλας) του προτείνει να πάει να δουλέψει στο τσαγκαράδικο του θείου του, στον Πειραιά.

Δείτε το τρέιλερ του 3ου επεισοδίου:

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα
Κύθηρα από το 1906 ως το 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης Γερακίτης ή Καστελάνης (Πάνος Βλάχος), ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει. Κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: Η εκδίκηση που οδηγεί στη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που γνώρισε η Ελλάδα. Το σενάριο της σειράς έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις «17 Κλωστές» της COSMOTE TV στο www.cosmotetv-17klostes.gr.

Διαβάστε επίσης

Παπαοικονόμου: Έχω γράψει το σενάριο στις «17 Κλωστές» αλλά λένε ότι είναι η σειρά του Τσαφούλια

Από το «Έτερος Εγώ» στις «17 Κλωστές» - Η Ντένια Στασινοπούλου για τη νέα σειρά και την «Άννα»

Κύθηρα: Η μαζική δολοφονία του 1909 -Το «έγκλημα του αιώνα» που ενέπνευσε τις «17 Κλωστές»