MEDIA

Η Αφροδίτη Μάνου για τον στίχο του Πάνου Βλάχου: «Ένα αστείο θεώρησα πως είναι, γέλασα κιόλας»

Η Αφροδίτη Μάνου για τον στίχο του Πάνου Βλάχου: «Ένα αστείο θεώρησα πως είναι, γέλασα κιόλας»

Η Αφροδίτη Μάνου αναφερόμενη στο θέμα εξήγησε πως πρόκειται για μια υπερβολή και πως όλα θα ξεχαστούν

Η Αφροδίτη Μάνου μίλησε για τον Πάνο Βλάχο και το πολυσυζητημένο στίχο που είχε τραγουδήσει για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».

Πιο συγκεκριμένα, η στιχουργός αναφερόμενη στο θέμα εξήγησε πως πρόκειται για μια υπερβολή και πως όλα θα ξεχαστούν. Μάλιστα, η ίδια σχολίασε πως το βρήκε αστείο και την έκανε να γελάσει.

«Θα του περάσει και του κυρίου Πορτοσάλτε και θα τελειώσει το θέμα εκεί. Όπως και ο υπουργός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει μήνυση, νομίζω ότι το ίδιο θα κάνει και ο Πορτοσάλτε. Είναι τεράστια υπερβολή, είναι σημείο των καιρών αυτό... δεν ξέρω αν είναι θέμα βρασμού ή ωρίμου σκέψεως. Μάλλον θα επικρατήσει η λογική», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, κατέληξε: «Δεν το βρήκα καθόλου υπερβολικό και γέλασα κιόλας. Είναι αυτό που λέμε εμείς στο "ίδιο τσουβάλι". Νομίζω είπε αυτό που λέμε πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα για πολλούς ανθρώπους. Γέλασα πάρα πολύ με την ομοιοκαταληξία, με το "βάλτε" και το "Πορτοσάλτε", ομολογώ ότι γέλασα πάρα πολύ. Και καθόλου δεν παρακινήθηκα σε δράση δολοφονική, καθόλου. Ένα αστείο θεώρησα ότι είναι».