MEDIA

Τηλεθέαση: Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τη ρεβάνς – Τι έκανε Μαγγίρα και Χρηστίδου

Τηλεθέαση: Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τη ρεβάνς – Τι έκανε Μαγγίρα και Χρηστίδου

Η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε στην πρώτη θέση την Κυριακή

Με μεγάλο ενδιαφέρον κύλησε η χθεσινή ημέρα στους πίνακες της Nielsen. Στην πρωινή ζώνη είδαμε ανατροπές, που έφεραν χαμόγελα στα στελέχη του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή «Γεια σου» έκοψε πρώτη το νήμα σημειώνοντας 10,4% στο σύνολο και 11% στους τηλεθεατές 18-54. Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να «χτίσει» με υπομονή και εμπιστοσύνη στην ομάδα της μία lifestyle εκπομπή με στοιχεία επικαιρότητας, με το κοινό να την ανταμείβει.

Οι «Δεκατιανοί», από τους οποίους παίρνει το lead in στο κανάλι του Φαλήρου, έκαναν 16% και 12,2% αντίστοιχα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι!» κράτησε παρέα στο 8,1% και στο 8,9%, σε σύνολο και δυναμικό, ενώ το «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 κατέγραψε 7,8% και 9%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, το «Καλύτερα δε γίνεται!» του ALPHA κέρδισε το 15,3% του συνόλου και το 11,3% του δυναμικού κοινού ενώ ο Κώστας Τσουρός με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στάθηκε με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό καταγράφοντας 10,6% και 7,7% αντίστοιχα.

Στην ίδια ζώνη, το «Next please» με την Αννίτα Πάνια σημείωσε 8,3% στο σύνολο και 8,1% στο δυναμικό κοινό και το «Traction» του STAR 6,7% στο σύνολο και 9,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Στη βραδινή ζώνη, το «Survivor» κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 17,7% ενώ στο σύνολο έκανε 19,9%.

Στο σύνολο, η σειρά «Famagusta» του MEGA κράτησε το 23,7% ενώ στους τηλεθεατές 18-54 άγγιξε το 17,3%. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Ναυάγιο», που πήρε το lead in, έκανε 16,1% και 9,1%.

Ο «Σκαραβαίος» του ALPHA έκανε 9,3% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό.