MEDIA

Η απίστευτη φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Γκόμενοι είμαστε και πειράζει;»

Η απίστευτη φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Γκόμενοι είμαστε και πειράζει;»

Ένα περιστατικό απο το παρελθόν έρχεται και επιβεβαιώνει τη φιλία και την οικειότητα της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα 

Το ζευγάρι που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τον χώρο του θεάματος μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε είναι η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου, πρώην του Φίλιππου και φίλη της Δανάης.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες ήταν πολύ καλές φίλες και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η αφορμή για να γνωριστούν, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη. Μάλιστα, είχε στηρίξει πολλές φορές δημόσια τη Δανάη Μπάρκα.

Ένα περιστατικό απο το παρελθόν έρχεται και επιβεβαιώνει τη φιλία των δύο γυναικών, όταν η Δανάη Μπάρκα καλεσμένη στην εκπομπή Night Out κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου στο πλαίσιο μιας φάρσας που της ζητήθηκε να κάνει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, της εξήγησε τι πρέπει να κάνει: «Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι»

«Τι λες; Χάζεψες; Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Τα έχουμε μωρή και πειράζει που είμαστε απέναντι; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;», ήταν η πρώτη της αντίδραση της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου.

«Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή τι θα γίνει, έτσι όπως πάμε και οι δύο. Δεν παίζει με τίποτα να τους το προτείνεις;» αποκρίθηκε η Δανάη Μπάρκα.