GOSSIP

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα καυτά φιλιά σε έξοδό τους και το unfollow της Καινούργιου

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα καυτά φιλιά σε έξοδό τους και το unfollow της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε για τη σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη και στεναγχωρήθηκε καθώς εκείνη είχε γνωρίσει την Μπάρκα στον πρώην σύντροφό της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day» σχολίασαν το βίντεο με τα «καυτά» φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους και τη χθεσινοβραδινή συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της.

«Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρέθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες, λοιπόν, την έκανε unfollow»

«Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της».

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν τυχαία στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε ότι είναι και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στο ίδιο μαγαζί και αποχώρησε μετά από λίγο. Μάλιστα η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η παρουσιάστρια αναστατώθηκε και στεναγχωρήθηκε.