MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο πλατό - «Συγγνώμη είχαμε μία προσωπική διαφωνία»

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο πλατό - «Συγγνώμη είχαμε μία προσωπική διαφωνία»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε άρον άρον από το πλατό μετά από διαπληκτισμό με τον αρχισυντάκτη της 

Στο πόστο της επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το ξέσπασμα της νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής, όταν και αποχώρησε από το πλατό άρον άρον, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την αποχώρησή της.

«Εδώ είμαι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μια προσωπική διαφωνία. Ήθελα λίγο να τη λύσω. Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα, αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και στεναχωρημένη. Όπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό τον τελευταίο καιρό. Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε», είπε η παρουσιάστρια.

Τι συνέβη

Νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποχωρήσει από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, με αφορμή ένα βίντεο του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα φιλιά του πρώην συντρόφου της Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Δανάη Μπάρκα.

«Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφότου προβλήθηκε το απόσπασμα στην εκπομπή, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν όσα ανέφερε με την παρουσιάστρια να λέει: «Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δεν θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται» ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν κατάλαβε τι εννοούσε η παρουσιάστρια.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και έφυγε από το πλατό.