MEDIA

Survivor: «Η χειρότερη αλλαγή που έχει γίνει ποτέ» - Νέες ομάδες λίγο πριν την πρώτη ασυλία

Survivor: «Η χειρότερη αλλαγή που έχει γίνει ποτέ» - Νέες ομάδες λίγο πριν την πρώτη ασυλία

Επιστροφές παικτών στην αγωνιστική δράση αλλά και νέες αλλαγές στις δύο ομάδες είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor

Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες των δύο ομάδων στο Survivor, καθώς «ήρθε η ώρα της επιστροφής για κάποιους από τους τραυματίες», όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής.

Κατερινα Δαλάκα και Φάνης Μπολέτσης επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει ότι την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ η Ασημίνα θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα.

Η επιστροφή Δαλάκα και Φάνη όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη που περίμενε Διάσημους και Μαχητές, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιανός, «ο αρχικός σχεδιασμός για τη δυναμική των δύο νέων ομάδων επιτέλους θα εφαρμοστεί», ανακοινώνοντας ότι θα γίνουν δύο μεταγραφές για να επέλθει η ισορροπία σε κόκκινους και μπλε.

Έτσι, ο Φάνης και η Αναστασία μετακόμισαν στην παραλία των μπλε, ενώ ο Γιώργος και η Δώρα γίνονται... κόκκινοι.

Η Δώρα άλλαξε ομάδα με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο Φάνης σχολίασε «η χειρότερη αλλαγή ομάδας που έχει υπάρξει ποτέ στο Survivor».

«Πήγα στην κόκκινη ομάδα, με τάισαν, κοιμήθηκα, δεν έπαιξα, έκανα στρατηγική με τον Αλέξη, με την Κατερίνα, έμαθα πράγματα και με ξαναγυρίσανε πίσω, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο», είπε ο παίκτης, λέγοντας ωστόσο πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του στην παλιά ομάδα του.

Η Αναστασία δήλωσε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τη νέα της ομάδα, ενώ ο Γιώργος αστειεύτηκε, «δεν ξέρω αν πρέπει να αισθανθώ κάτι ή θα ξανα αλλάξω ομάδα».