MEDIA

Survivor 2024: Νέα ήττα για τους «Κόκκινους» - Ο τρίτος υποψήφιος

Survivor 2024: Νέα ήττα για τους «Κόκκινους» - Ο τρίτος υποψήφιος

Ένα ακόμα επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές στο Survivor

Το βράδυ της Τρίτης 20 Μαρτίου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια ακόμη τρομερή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες των Μπλε και Κόκκινων στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκληρός αυτός αγώνας έληξε με την νίκη των Μπλε και σκορ 12-9. Οι ίδιοι κατάφεραν να επικρατήσουν σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, σε μια ακόμα κακή για αυτόν στιγμή, έκανε ένα σοβαρό λάθος που του στοίχισε τον πόντο. Ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Φάνης Μπολέτσηςαποτελούν τους δύο καλύτερους παίκτες του φετινού Survivor στο ανδρικό κομμάτι.

Από την αναμέτρηση δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ο Σταμάτης κατηγόρησε τον Γιάννη ότι του τράβηξε τα πόδια σε κοινό εμπόδιο, ενώ ο ίδιος προσπάθησε με το σώμα του να τον εγκλωβίσει.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι άνδρες της Κόκκινης ομάδας αυτομάτως κινδύνευαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Φάνης Μπολέτσης πήρε τον λόγο και σε μία προσπάθεια να προστατέυσει τον φίλο του, Γιάννη Περπατάρη, ανέφερε πώς όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι και ουσιαστικά τον έβγαλε από το κάδρο των υποψηφιοτήτων.

Ο παίκτης που τελικά ψηφίστηκε ήταν ο Γιάννης Περπατάρης. Ο ίδιος φάνηκε να περιμένει την ψήφισή του, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο Χριστόφορος γλίτωσε την υποψηφιότητα, εξαιτίας κάποιας παρέας...