MEDIA

Γιώργος Αυτιάς: Πώς τον υποδέχθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης - «Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά»

Γιώργος Αυτιάς: Πώς τον υποδέχθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης - «Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά»
Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά μετά από 21 χρόνια
Glomex

Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχθηκε τον Γιώργο Αυτιά στο πλατό της εκπομπής του 21 χρόνια μετά την συνεργασία τους 

«Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις» ακούστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής με την κάμερα να δείχνει τον Γιώργο Αυτιά.

«Και γύρισε!» αναφώνησε ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια οι δύο δημοσιογράφοι σηκώθηκαν και αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι που βρέθηκαν ξανά, 21 χρόνια μετά, στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», την εκπομπή που ανέδειξε τον Γιώργο Αυτιά στο οικονομικό ρεπορτάζ και του έδειξε τον δρόμο για την κεντρική παρουσίαση εκπομπών.

Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του λέει «Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος, δεν με ενδιαφέρει η κομματική σου προτίμηση, εκείνο που ενδιαφέρει εμένα, είναι ότι ένας φίλος μου, ένας άνθρωπος που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα χρόνια των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν δίπλα μου, ήταν κοντά μου και βοήθησε πάρα πολύ να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη και να βάλουμε το κοινωνικό, οικονομικό και εργατικό ρεπορτάζ στην ελληνική τηλεόραση».

Ο Γιώργος Αυτιάς του απάντησε: «Το έβαλες εσύ. Εσύ εμπνεύστηκες όλη αυτή την εξέλιξη» και κοιτώντας την κάμερα είπε «Τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μία μεγάλη πόρτα, μπήκα και μου έδωσε όλα τα εφόδια. Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει, να έχεις τελειώσει κάτι, το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο. Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε αυτή την δυνατότητα, τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ», είπε και στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο... από τα παλιά, τότε που και πάλι φυσικάο Γιώργος Παπαδάκης ήταν στο τιμόνι της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Αυτιάς έβγαινε στην εκπομπή κάνοντας ρεπορτάζ.