ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτιάς στον Παπαδάκη: «Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της Ελλάδας»

Αυτιάς στον Παπαδάκη: «Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της Ελλάδας»
EUROKINISSI.

«Μαζί για τη νοικοκυρά, μαζί για τον συνταξιούχο, μαζί για τον εργαζόμενο, μαζί ενάντια στα μνημόνια», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Αυτιάς.

«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της εθνικής. Το μεγαλύτερο… TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ. Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Αυτιάς.

Για πρώτη φορά μετά την απόφαση να φύγει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή, ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα συμπεριληφθεί στα ευρωψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Σημασία δεν έχει σε ποια σειρά είναι στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου, αλλά αν βρίσκεσαι στην καρδιά του κόσμου», επεσήμανε ακόμη ο κ. Αυτιάς.

Σχετικές ειδήσεις