MEDIA

Alpha TV: Πότε τελειώνουν οι σειρές - Αποχαιρετά οριστικά ο Σασμός και ο Παράδεισος των Κυριών

Alpha TV: Πότε τελειώνουν οι σειρές - Αποχαιρετά οριστικά ο Σασμός και ο Παράδεισος των Κυριών

Παραγωγές μυθοπλασίας, που αγαπήθηκαν, αποχαιρετούν τους τηλεθεατές στα τέλη της χρόνιας

Ο Απρίλιος βρίσκεται στα μισά του και η τηλεοπτικής σεζόν κυλά με ενδιαφέρον. Στα γραφεία των καναλιών έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά, με τον ALPHA να έχει «κλειδώσει» ήδη σειρές και πρόσωπα που θα πέσουν στην αρένα της βραδινής ζώνης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πότε, όμως, θα ρίξουν αυλαία οι φετινές παραγωγές; Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις «Σασμός», «Παράδεισος των Κυριών» και «Προξενιό της Ιουλίας», να αποχαιρετίσουν τους τηλεθεατές στις αρχές Ιουνίου. Από τη μία οι Ευρωεκλογές, από την άλλη η ποδοσφαιρική διοργάνωση του Euro που θα αλλάξει τα δεδομένα στην TV, οδηγούν τα στελέχη στην απόφαση οι τρεις σειρές να τελειώνουν νωρίς. Μάλιστα, οι προαναφερθείσες ολοκληρώνουν την πορεία τους και δεν θα πάρουν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Μέχρι τότε, πάντως, οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Ειδικά στον «Σασμό», που καθήλωσε για τρία ολόκληρα χρόνια, ο δρόμος προς το φινάλε θα είναι μοναδικός. Η Σάντρα συνεχίζει το ύπουλο παιχνίδι της, φέρνοντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε δύσκολη θέση. Η Αργυρώ αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις που της δίνει ο Αστέρης και τσακώνονται για ακόμη μία φορά. Την ίδια στιγμή, η Εύα δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες στον Χρήστο για δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις. Η αποκάλυψη του Γιώργου στον Αντώνη για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής κλονίζει τη σχέση τους. Ο παπα-Μιχάλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, αφότου η Βασιλική του εκμυστηρευτεί την ανησυχία της για τα απειλητικά σημειώματα που δέχονται με τον Μαθιό. Ο Αντώνης αποφασίζει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη δείχνει να συμφωνεί να τον βοηθήσει στη σύλληψη του Αντρέα. Δυστυχώς για τον αστυνόμο, η ίδια φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικούς σκοπούς καταστρώνοντας με τον Τηλέμαχο ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι ο Γιώργος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους, που ενορχήστρωσε την επίθεση. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της. Ο Χρήστος ενημερώνεται για την επίθεση και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη, και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. Η κόρη του γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου. Ο Μαθιός βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδερφό του, εξοργίζοντάς την. Ο Τόλης μοιράζεται με τον Αστέρη τους προβληματισμούς του για τη σχέση του με τη Λεμονιά, καθώς οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς ενημερώνονται για το νέο κακό που χτύπησε έναν από τους δικούς τους ανθρώπους. Το πέπλο του κινδύνου που απλώνεται απειλεί να τυλίξει για τα καλά τη Στέλλα, παίρνοντάς την μαζί του στο σκοτάδι.