MEDIA

Survivor: Ξεφεύγει η κόντρα μεταξύ Σταυρούλας και Γιάννη – Έβαλαν «πλάτη» στην Ασημίνα οι Κόκκινοι

Survivor: Ξεφεύγει η κόντρα μεταξύ Σταυρούλας και Γιάννη – Έβαλαν «πλάτη» στην Ασημίνα οι Κόκκινοι

Survivor: Τη δεύτερη υποψήφια της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή «έριξε» τα βέλη της στον Γιάννη.

«Ψηφίστηκε ο Γιάννης, δεν έχει φωνή γιατί έχει κλείσει, μας συμφέρει που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν τον ακούμε στον πάγκο», είπε η Σταυρούλα για τον Περπατάρη.

«Είπα να σε ψηφίσουν γιατί δεν προσφέρεις στην ομάδα»

Mία ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους έβαλε «φωτιά» στο Survivor. Ο νεαρός παίκτης ανέφερε ότι οι γυναίκες της δικής του ομάδας είναι πολύ χρήσιμες σε αντίθεση με αυτές της αντίπαλης ομάδας. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν με πρώτη αυτή της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

«Είπα ότι ξεκάθαρα μπορούν να ψηφίσουν εσένα γιατί δεν προσφέρεις στην ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να μην πιστεύει αυτό που ακούει: «Το αντίθετο του χρήσιμος είναι το άχρηστος. Μας είπε άχρηστες ρε φίλε».

«Πολύ σωστά. Στη γλώσσα παίρνεις άριστα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Από όπου θέλετε πιάνεστε» απάντησε.

Νέα νίκη για τους Μπλε

Ο αγώνας ασυλίας, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά περίπατος για τους παίκτες της μπλε ομάδας που επικράτησαν των «Διάσημων» με σκορ 12-6.

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της κόκκινης ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor τη Δώρα Νικολή.

«Μια χαρά νιώθω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όπως έχω εκφράσει και άλλες φορές, αν είναι τυχερό η άτυχο να παίξω απέναντι στο Γιάννη θα μονομαχήσουμε και οι δύο μαζί. Φιλικός θα είναι ο αγώνας και θα κερδίσει ο καλύτερος, ή ο πιο τυχερός», είπε η Δώρα σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

«Πλάτη» στην Ασημίνα

Αν και η Ασημίνα ζήτησε να την ψηφίσουν, η ομάδα της έπραξε διαφορετικά. «Πολλές φορές τους συμπαίκτες σου πρέπει να τους ακούς. Σε μία θολωμένη μου κατάσταση, οι συμπαίκτες μου μού έδειξαν το σωστό και προχωράμε», είπε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας ο οποίος θα έχει αρκετές έντονες στιγμές μεταξύ των παικτών, ιδιαίτερα μεταξύ του Γιάννη και της Σταυρούλας.