MEDIA

Άννα Βίσση: Όσα είπε για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση που αρνήθηκε

Άννα Βίσση: Όσα είπε για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση που αρνήθηκε

Η Άννα Βίσση σχολίασε τη στάση του Νίκου Καρβέλα

Η Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον πρώην σύντροφο της Νίκο Καρβέλα και την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε τα τραγούδια της αλλά και μια πρόταση που δέχθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει φέτος η Ελλάδα και η Κύπρος για τη Eurovision, η Άννα Βίσση είπε: «Μου αρέσουν και τα δύο τραγούδια. Και η Μαρίνα μου αρέσει και η Silia μου αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής εκεί και το πώς θα ξεχωρίσουν».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τον Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση ανέφερε: «Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που σαν να τον γνώρισε ξανά ο κόσμος, που δεν τον ήξερε».

Καταλήγωντας μίλησε για μια πρόταση που δέχθηκε από το «The Voice»: «Είχα πρόταση για το The Voice, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελείωσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια, να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».