MEDIA

Survivor: Στεναχωρημένος ο Φάνης Μπολέτσης που δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Περπατάρη

Survivor: Στεναχωρημένος ο Φάνης Μπολέτσης που δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Περπατάρη

Survivor: Ο παίκτης κατηγορεί τους αντιπάλους του ότι προσπαθούν να δείξουν μια διαφορετική εικόνα γι'αυτόν

O Φάνης Μπολέτσης έχει πάρει άσχημα την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη από το Survivor. «Μου κόστισε η απουσία του», είπε για τον φίλο του.

Ο Γιάννης Περπατάρης άφησε το ριάλιτι επιβίωσης λίγο μετά τον τσακωμό με τον Φάνη Μπελέτση με τους δύο τους να μην προλάβουν να μιλήσουν, καθώς ο πρώτος αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Με τον Γιάννη κάναμε από την αρχή παρέα. Με στενοχωρεί πολύ που ουσιαστικά ο μόνος μας τσακωμός ήρθε 2-3 ημέρες πριν φύγει. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και φάνηκε από τα λεγόμενά του που είπε ότι θέλει νικητές τον Γιώργο και την Κατερίνα. Δεν με ανέφερε καν και είναι δικαίωμά του, ήταν στην ίδια ομάδα», είπε.

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Όντως είμαι στενοχωρημένος και καταλαβαίνω την απουσία του Γιάννη. Να ηρεμήσει και να πάει πίσω στην οικογένειά του και στις δουλειές του. Από εκεί και πέρα υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε έξω. Μου κόστισε η απουσία του, ο χαιρετισμός του ήταν τυπικός. Εγώ ήθελα να τον αγκαλιάσω…», ανέφερε.

Για τα κακοπροαίρετα σχόλια που θεωρεί πως δέχεται από τους συμπαίκτες του στο Survivor, ο Φάνης Μπολέτσης ανέφερε: «Πολλές φορές μπορεί να με λιθοβολούν για να μου ρίξουν τη ψυχολογία. Έχουν πει κάποια κακοπροαίρετα σχόλια. Μεταφέρονται εσκεμμένα λόγια. Αυτό παίζει ρόλο στη ψυχολογία μου. Προσπαθούν να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για εμένα».