MEDIA

Απειλές για την αδύναμη Ελλάδα

Απειλές για την αδύναμη Ελλάδα

Ο Κ. Χαρδαβέλλας αναζητά την επόμενη ημέρα στα εθνικά μας θέματα

Για μια Ελλάδα απαξιωμένη διεθνώς και αποδυναμωμένη, ουσιαστικά ακυβέρνητη και πλέον το «σκουπίδι» για πολλά κράτη της Ευρώπης, οι κίνδυνοι στα εθνικά μας θέματα μεγαλώνουν από μέρα σε μέρα.

Η Τουρκία πανίσχυρη στρατιωτικά, οικονομικά και στρατιωτικά την εποχή αυτή έναντι της Ελλάδας, δεν δέχεται ούτε καν συζήτηση να κάνει η χώρα μας για χάραξη της ΑΟΖ στο Αιγαίο, ενώ είναι έτοιμη να βάλει βέτο ακόμη και στις ελληνικές έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο… νοτίως της Κρήτης.

Παράλληλα, στη Θράκη οργιάζουν πλέον ανενόχλητοι οι μειονοτικοί μουσουλμάνοι που αυτοχαρακτηρίζονται «Τούρκοι» καθώς τα κόμματα, κυρίως της Αριστεράς σβήνουν για ψηφοθηρικούς λόγους κάθε ανθελληνική κίνηση των «Τούρκων της Θράκης».

Και τα Σκόπια έχουν πλέον καθιερώσει διεθνώς την ονομασία «Μακεδονία» για το κράτος τους, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία Ελληνικής κυβέρνησης και αντιδράσεων από τη χώρα μας.

Τρεις μέρες πριν τις εκλογές, η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του newsbomb.gr με τον Κ. Χαρδαβέλλα στις 9:00 το βράδυ ασχολείται με τα εθνικά μας θέματα, αναζητώντας ποια θα είναι η εξέλιξή τους από την επομένη των εκλογών.

Στο στούντιο πολιτικοί και διπλωμάτες αναλύουν τις παραμέτρους για τα εθνικά μας θέματα και παρουσιάζουν τους κινδύνους που έχουν δημιουργηθεί ακόμη και για την εθνική μας ανεξαρτησία.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε ζωντανή επαφή με το κοινό για να μεταφέρει στο στούντιο ερωτήσεις και παρατηρήσεις.