MEDIA

Δημοσίευμα-ΣΟΚ: Δημοσιογράφος φέρεται να εκβίαζε τον Κεδίκογλου

Δημοσίευμα-ΣΟΚ: Δημοσιογράφος φέρεται να εκβίαζε τον Κεδίκογλου

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Espresso" σχετικώς με τις δραστηριότητες δημοσιογράφου μέσω ιστολογίου.

Η εφημερίδα γράφει τα ακόλουθα και προκαλεί νέο σοκ στην κοινή γνώμη:

«Σε καθημερινή πλέον βάση έρχονται στο φως οι δραστηριότητες του διαχειριστή του fimitro Γιάννη Παπαγιάννη, δραστηριότητες που παραπέμπουν στον «δημοσιογραφικό» υπόκοσμο.

Μετά την αποκάλυψη της φρουρούμενης από την ΕΛ.ΑΣ βίλας του Παπαγιάννη στα βόρεια προάστια, για τον τρόπο απόκτησης της οποίας φαίνεται ότι ενδιαφέρεται πλέον το ΣΔΟΕ, πήρε σειρά η είδηση για τον εκβιασμό του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Ο υπουργός με mail στο iefimerida.gr επιβεβαίωσε ρεπορτάζ του site που κατήγγειλε τον Παπαγιάννη νωρίτερα ότι ζητούσε 4.000 ευρώ μηνιαίως από τον Σίμο Κεδίκογλου για να σταματήσει τις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις εναντίον του.

Μετά την ανάρτηση του iefimerida o Παπαγιάννης έγραψε (σε κατάσταση παράκρουσης) ψευδώς ότι δήθεν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικοινώνησε με το fimotro και διέψευσε τις πληροφορίες του iefimerida.

Λίγες ώρες αργότερα ο κ. Κεδίκογλου έστειλε με mail στο iefimerda επιβεβαιώνοντας απολύτως το γεγονός.

«Προς αποφυγή προσπαθειών συγκάλυψης, ξεκαθαρίζω ότι ποτέ δεν διέψευσα το ρεπορτάζ του iefimerida, ούτε φυσικά έχω μιλήσει με εκπρόσωπο του fimotro. Η παραπλάνηση και η συκοφαντία πρέπει επιτέλους να τερματισθούν!»

Διαβάστε επίσης:

Σοκ από καταγγελίες για δημοσιογράφο