MEDIA

Πάνω από 215.000 ευρώ στο τηλεμαραθώνιο της Unicef

Πάνω από 215.000 ευρώ στο τηλεμαραθώνιο της Unicef

Πάνω από 215.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού Μεγάλου Τηλεμαραθώνιου Αγάπης της Unicef, που μεταδόθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες ημέρες, καθώς δεν έχουν ακόμα προσμετρηθεί σε αυτό τα ποσά που συγκεντρώθηκαν από την αποστολή των γραπτών μηνυμάτων (SMS) και τις προσφορές ιδιωτών και εταιρειών που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Σημαντική ήταν παράλληλα και η συνεισφορά εταιρειών, οι οποίες στήριξαν έναν ξεχωριστό στόχο του φετινού Τηλεμαραθωνίου, την υιοθέτηση τριών ορφανοτροφείων της χώρας μας, το «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη, το Θηλέων της Λαμίας και το «Χατζηκώνστα» στην Αθήνα. Με τις προσφορές των εταιρειών καλύφθηκαν επαρκώς και για μεγάλη χρονική περίοδο, βασικές ανάγκες και των τριών ορφανοτροφείων, που φιλοξενούν συνολικά 500 παιδιά ηλικίας από 4 μηνών έως και 19 ετών, τα οποία και συντηρούνται σε μεγάλο βαθμό από τις δωρεές εθελοντών.

Τον Τηλεμαραθώνιο παρουσίασαν ο Κώστας Φραγκολιάς, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Θανάσης Πάτρας, ο Γιώργος Λιανός, η Mελίνα Ασλανίδου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Νάντια Μπουλέ, ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Γιάννης Αϊβάζης.